Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Vellykket vikingtokt?

11.01.2019 14:05 Even Elvenes

Joakim Elfving (Foto: TR Media).

V64 Romme: - Formen sitter i, hun er minst like fin. Det handler om en bra vinnersjanse, åpner Rommes championtrener Joakim Elfving.

Elfving har fått fram en perle i travhoppa 9 Diadem Viking i fredagens V64-1. Under 2018 ble det seks triumfer, spesielt imponerende var seieren på nettopp Romme den 29. desember. Diadem Viking kom først til mål etter en sterk innsats og satte ny personlig rekord med tiden 1.26.7/1660 meter. Kusket gjorde fredagens makker Tomas Pettersson. 
- Jeg liker oppgaven hun skal ut på, startsporet ble det aller beste. Det er lite å sette fingeren på hva gjelder mulige problemer, Hun starter med gode muligheter til å vinne, innrømmer «Jokke» som han kalles blant venner.

Vrient spor
Elfving har også sterke 15 Luksom til start i V64-2. Hesten er debutant hva gjelder montè. Ifølge Joakim er det få problemer knyttet til debuten, ikke annet enn startsporet. 
- Luksom leverte godkjent på Solvalla i siste starten. Fart finnes til en framskutt plassering, men sporet er lengst bakerst i annen rekke på tillegg, altså svakt. Luksom må ha klaff med posisjonene for å rekke fram, men helt borte er han ikke, Treningene under sal er såpass bra, avrunder Joakim til Equus.

Frister
* V64 kl. 19:30
* Dagens Dobbel kl. 20:56
* Banekode: 32

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.