Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Holdepunkter i V4 Xpress

11.01.2019 07:31 Rolf-Henning Pedersen

Emo Nisjaløkken gjør et spennende comeback i V4-1. Foto: hesteguiden.com

V4 Xpress Biri/Romme: De tre første V4-løpene har alle klare favoritter. V4-4, derimot, byr på et meget åpent løp hvor det er langt mellom stjernene,

V4-1
7 Emo Nisjaløkken blir tung favoritt. Vallaken er skjør, og kommer igjen tilbake fra en alvorlig seneskade. Kapasitetsmessig er hesten klassen bedre enn de andre. Er hesten i orden, da er vinneren nevnt. Skulle favoritten svikte er det åpent. 1 Elises Håp satt fast sist, og kan være en luring. 5 Solør Alma har aldri vunnet, men møtt bedre hester i det siste. 4 Tøffe Tora har kapasitet, men er håpløs usikker.
4 Tøffe Tora i V5-4 har fin kapasitet, men er meget usikker og svært vanskelig å få feilfritt rundt banen. Vi er inne på tanken om å kløre uten framsko for første gang, og jeg tror det kan ha positiv innvirkning. Feilfritt er hun bra, og da skal hun regnes som outsider, sier Øyvind Ruttenborg til Equus

V4-2
1 L.V. What a Hunk blir den store favoritten. Han satt fast sist, og står perfekt til nå. Planen til kusk Mikkelborg er trolig å lede fra start til mål. Bak er det meget jevnt, og det kan lett smelle. 5 Coktail Street S.K. galopperte sist, men avsluttet bra og viste fin form etter lang pause. Kan være en luring.
- 6 Loutanic i V5-5 skallet i vingen og galopperte sist etter lang pause. Han galopperte en gang til i angrep, og viste at formen er bedre enn raden. Hesten er usikker, men feilfritt skal han regnes som outsider, mener Øyvind Ruttenborg.

V4-3
Et bra løp hvor finskegjesten 10 Selfie Star blir vrien å tukte. Hesten har imponert i Finland, og kuskechampion Mika Forss er i form. 9 Desideria de Soze har møtt gode hester, og hun viste fin form i sin første start for året. 3 Chanel West Coast har aldri vunnet, men er i meget bra form. Sist galopperte han i kamp om annenplassen fra dødens. 

V4-4
Dagens store spillenøtt. Her er det ikke mange stjerner til start, og garderinger er påkrevet. 5 Action Launcher har møtt mye bedre hester enn dette. Han står perfekt inne i løpet. Vil han, kan han vinne. 6 Boy Hornline spurtet hvass sist etter innvendig reise, og hadde krefter spart. 11 Betel Am, 12 Uncle Tupelo og 1 Journey har ikke imponert, men møtt bedre hester.

Innleveringsfristen for fredagens V4 Xpress er 21.00.


Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.