Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Bjarne fra Knud, men...

12.01.2019 13:36 Tom W. Johannessen

Knud Mønster ble toer på Skive i fjor med 17 seire, Birger Jørgensen toppet med 18 førsteplasser. Mønster er aktuell for seremoniplass i dag.

V65 Skive: 3 Bjarne B.P. vant lett i debutløpet for Knud Mønster nyttårsaften. Skive-treneren håper på reprise, men skal Bjarne være en 55-prosenter? Nei, han er for stor, favoritt. Altfor stor, sier Knud til Equus.  

* Her er Knud Mønsters kommentarer til hester og sjanser på hjemmebanen Skive (open stretch) i kveld:

- 6 No Soup For You
(2. løp) vant sist. Jeg hadde håpet på 2. rekke med tanke på feilfri avgang, men nå ble det 1. rekke. Jeg tror det skal gå, feilfritt er dette en veldig god vinnersjanse og min beste i dag - løpsdagen sett under ett.

- 3 Bjarne B.P. (V65-1, 55-prosenter) var som sagt fin sist og har trent godt etter det løpet. Jeg håper på ny seier, men mener altså at han er for stor favoritt. Tar ikke tet og har ingen fordel av sprint. 2600 meter hadde vært en bedre distanse - så det er nevnt.

- 4 Rocky P.H. (V65-2, 16-prosenter) er det Michelle som kjører (datter av Knud, red. anm.). Han pleier alltid å gå bra for Michelle. Var god på Aarhus - og ender blant de tre her. Kan også vinne.KNUD ELLER MICHELLE? Det er far mot datter i V65-2. - Den som får det beste løpet, er først av våre to i mål, sier Knud Mønster til Equus.  

- 5 Repay Merci (V65-2, 22-prosenter) gikk bra på Billund sist. Kan vinne i dag. Den som får det beste løpet av mine, er først av dem i mål.

- 7 Speedy Højlund (V65-4, 7-prosenter) er en god hest som vant sist. Lasse Kristensen trener. Gode sprintere i mot her; Speedy Højlund er ingen typisk sprinter. Blir vi tredje, er det bra.

- 9 Mr. Shorty (V65-5, 1,4-prosenter) er en riktig fin tysk hest som står i Danmark nå. Var god i prøveløpet etter galopp. Her skal jeg kjøre fornuftig, neppe en vinner denne gang.

- 11 Worst Nightmare (V65-6, 0,4-prosenter) vant to løp i november. Er i riktig fin form. Sist kjørte jeg dårlig, glem det løpet. Blir det tempo, kommer hun til slutt. Men det er en fare for at Flemming Jensens favoritt; 2 Chandon går til tet og får dirigere. Den er lynrask ut. Da går det ikke for Worst Nightmare. Men det er gode hester i løpet; skulle det bli overpace, kommer vi til slutt. Jeg kommer med en "varning".    

* Innleveringsfrister:
V65: 19.40
V4:   20.22
Banekode: 33

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.