Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- To store outsidere

09.01.2019 17:50 Jan Elvestad

Pål Buer tar turen til Jarlsberg med to hester i flott form (Foto:Hesteguiden.com)

V75 Jarlsberg: Pål Buer tar lørdag turen til Jarlsberg med to hester i flott form. Men, med vanskelige startspor for begge to mener han begge har et stort outsiderstempel over seg.

Pål Buer har innledet året på beste vis, på årets første kjøredag på Forus tok han hele fire seire, Lørdag starter han to hester under Jarlsbergs V75-stevne. Begge har dessverre fått vanskelige startspor, Buer mener begge skal vurderes som store outsidere.

- 11 Helen Boko (V75-5/V4-2) er en fin hoppe som er i stadig utvikling. Hun har gjort nesten alt rett etter at hun kom inn på min stall, og i siste starten gjorde hun sitt beste løp i min regi.

God etter galopp
- Jeg måtte korriger 11 Helen Boko litt brått inn mot svingen, noe hun ikke taklet. Hun galopperte og tapte minst 40 meter. Opphentingen var av prima merke, hun viste at formen fortsatt er på plass. Jeg må påpeke at normalt er hoppa travsikker, galoppen tar jeg på min kappe.
- Dessverre har vi fått et vanskelig startspor, herfra er vi avhengig av at det løser seg med posisjonene underveis. Det beste er om det skulle bli bra tempo underveis, det vil absolutt være til vår fordel. I et jevnt synes jeg 11 Helen Boko skal være en av de som skal kjempe om seieren, vel å merke om det skulle løse seg underveis. Jeg vil si hun er en stor outsider.

Ny balanse gjorde susen
- 11 Moe Tjalve (V75-7/V4-4/DD-1) har også meget fin form, noe han har vist med to strake seire på slutten. Jeg endret litt på balansen før løpet i Bergen, det slo meget positivt ut. 
- Hesten går like fint bakfra som fra tet, og tåler å bli brukt litt underveis. Hardt tempo vil ikke være noe minus, da kan vi spurte ned mange til slutt. Jeg vil også si at 11 Moe Tjalve er en stor outsider, med klaff er han mer enn god nok til å runde til seier.

Innleveringsfristene:
* V5 kl. 14:10
* V75 kl. 15:00
* V4 kl. 16:06
* DD kl. 16:50 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.