Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Dronningen tilbake

11.01.2019 14:04 Rolf-Henning Pedersen

Ingen foran, ingen ved siden. Ulsrud Tea er uslagbar i hoppeløpene i V75-sammenheng. Foto: hesteguiden.com

V75 Jarlsberg: Norges ukronede kaldblodsdronning Ulsrud Tea avsluttet året med et par enkle V75-seire. Hun innleder 2019 med å ta en ny, og blir en av årets tyngste favoritter tross 60 meter tillegg.

Det meste er sagt om 9 Ulsrud Tea i V75-4. Hoppa har ikke konkurranse blant sine venninner, og det vil være en sensasjon om hun ikke henter en ny seier. 60 meter tillegg har mindre betydning i et lite felt, og hoppa kommer til å svepe feltet på siste bortre og storme inn til karrierens 77. seier!

Nok av outsidere
Om Ulsrud Tea blir dagens holdepunkt, er det nok av løp å bruke penger på. V75-1 er et godt eksempel. 12 Ådne Kommandør var et av fjorårets største forvandlingsnumre. Sist ble det galopp i V75, men hesten leverte en sterk opphenting. Regnes igjen, men skal hente tilelgg på gode hester som 6 Vital Vinter og 7 Tangen Frikk. Bak disse lurer også flere andre, formsterke hester. V75-2 er kankskje dagens mest åpne løp. Her kryr det av seierskandidater.

Formstallen fortsetter
Trond Anderssen og Kristian Malmin hadde et voldsomt oppsving i 2018. Årets første V75-seier kan meget vel komme i V75-3. Duoen sender ut trioen 3 Luxury Tile, 8 Quite Cool Classic og 10 Nogara. Alle tre har form og kapasitet til å kunne vinne. 8 Katie Mae er en vinnerhest av rang, men hoppa har ennå ingen V75-seier på samvittigheten. Det var nær sist på Klosterskogen, og hun har ny bra mulighet lørdag selv om det er vrient å vinne fra ytterste spor bak bilen. Spennende skal det også bli å se 11 Helen Boko på sin første østlandstur. Sporet er ille, men hesten er bra.

Åpent eliteløp

Madelen L.T.C. er en av Norges beste hopper. Lørdag får hun sin elitedebut på hjemmebane. Foto: hesteguiden.com

Den norske eliten er tynn vinterstid, noe V75-6 er et godt ekspempel på. Det er også et løp hvor hestene med høyeste grunnlag står i de dårligste sporene. Løpet er blitt svært åpent, og det skal bli spennende å se hva 6 Madelen L.T.C. kan klare i sitt første møte med den eldre eliten etter seks måneders pause. V75-7 er også utfordrende. Tre av de mest betrodde starter alle fra bakspor, og det gjør løpet ekstra spennende. Det kan fort komme en overraskelse også her.

Innleveringsfrister Jarlsberg:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.50

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.