Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tea på banen - Gøran i studio

11.01.2019 14:05 Tom W. Johannessen/Rolf-Henning Pedersen

OPPTURER: Eventyret med Lionel fortsetter. 27. januar er Gøran og stjernetraveren på plass i PdA. Lørdag gjester Antonsen jr. Livelørdag. Her kastes han i været av bl. a Peter "Foppa" Forsberg (t.h.) etter Olympiatravet i 2017. Foto: TR Media

Jarlsberg er V75-banen. Der blir blir krigerhoppa Ulsrud Tea blytung og berettiget favoritt i V75-4. Oppsnakk og godbiter får du som vanlig i LiveLørdag: I gjestestolen, Gøran Antonsen - snart klar for Prix d'Amerique sammen med Lionel.


* LiveLørdag V75 fra kl.12:00 lørdag på Rikstoto Direkte eller gratis på VGTV.

NORGES UKRONEDE og nærmest evigvarende kaldblodsdronning 9 Ulsrud Tea (V75-4) avsluttet året med et par enkle V75-seire. Hun innleder 2019 med å ta en ny, og blir en av årets tyngste favoritter tross 60 meter tillegg, en 88-prosenter kl. 11.00 fredag - og det nærmeste det er mulig å komme en sikker vinner.

*  Tea og trener Ove Kenneth Karlsens drøm i år: Å vinne Elitkampen på Solvalla! 


HER ER HUN! Svein Ove Wassberg viser med sin seiersgest hvor imponert han også er av 12-årige Ulsrud Tea.  Hun har ikke konkurranse blant sine venninner, og det vil være en sensasjon om hun ikke henter en ny seier lørdag. 60 meter tillegg har mindre betydning i et lite felt, og hoppa kommer til å svepe feltet på siste bortre og storme inn til karrierens 77. seier!
Foto: hesteguiden.com

Formstall med mer ammunisjon
Trond Anderssen og Kristian Malmin hadde et voldsomt oppsving i 2018. Årets første V75-seier kan komme i V75-3. Duoen fra Vestre Ådal sender ut trioen 3 Luxury Tile, 8 Quite Cool Classic og 10 Nogara. Alle tre har form og kapasitet til å kunne vinne. 
8 Katie Mae
 er en vinnerhest av rang, men hoppa har ennå ingen V75-seier på samvittigheten. Det var nær sist på Klosterskogen, og hun har ny bra mulighet lørdag selv om det er vrient å vinne fra ytterste spor bak bilen.
Spennende skal det også bli å se
 11 Helen Boko på sin første østlandstur. Sporet er ille, men den nederlandskfødte hesten er bra; bare en 8-prosenter fredag. Pål Buer trener og kjører. Han har åpnet året strålende med fem seire på 14 starter.

Madelen fra start til mål?
Den norske eliten er tynn vinterstid, noe V75-6 er et godt ekspempel på. Det er også et løp hvor hestene med høyeste grunnlag står i de dårligste sporene. Løpet er blitt svært åpent, og det skal bli spennende å se hva 
6 Madelen L.T.C. (Marlene Berdalen trenerkan klare i sitt første møte med den eldre eliten etter seks måneders pause. Landschampion Eirik Høitomt kjører for tet og slutt, og salen heier: Madelen var en 35-prosenter kl. 11.00 fredag. 

LiveLørdag:
Kristian Aandal styrer spaker og samtale. Anette Sommerseth og Stian Hallenstvedt er også på plass i studio.
Hans Kristian Skubberud er reporter på arena.
Og ukens gjest; Gøran Antonsen.

Reportasjedelen:
Du får møte Stein Ivar Kløven, oppdretter på 2 Aida Mae (V75-3) og 8 Katie Mae (V75-5). Eirik Høitomt kjører begge.

* Ta del i sendingen! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Benytt #LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arena.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.