Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spennende comeback

11.01.2019 14:04 Rolf-Henning Pedersen

Balder Mollyn gjør et spennende comeback i V75. Foto: hesteguiden.com

V75 Jarlsberg: 7 Balder Mollyn var en av landets beste 3-åringer, men skader stoppet ham i 4-årssesongen. Nå kommer den speedige hingsten ut etter lang pause og i ny regi.

7 Balder Mollyn i V75-7 kvalifiserte seg til Derby, men strakk ikke til der. Nå er det tid for et spennende comeback i regi av kaldblodsspesialisten Lars O. Romtveit.
- Balder Mollyn kom til meg etter Derby, og han skal kombinere løp og avlstjeneste hos meg. Hesten har trent fint lenge, men om det er godt nok til å kjempe om seieren direkte, det er spørsmålet, sier Romtveit til Equus.

Hovsprekk og passgang
- Balder Mollyn har slitt med en hovsprekk. Den er skåret opp og hesten er skodd om, men jeg frykter at han kan bli øm og at det igjen utløser passgang. Spesielt om han blir satset med fra start. Det er usikkerhetsmomentet. Fart og kapasitet har han.
- Tror du Balder Mollyn kan vinne lørdag?
- Jeg håper og tror han kjemper i toppen, men det kan hende at løpet kommer for tidlig med tanke på de problemene han har hatt. Balder Mollyn er i min mening outsider fram til vi får sett ham i noen løp, mener Romtveit.

God nok feilfritt
Jarlsberg-treneren skal også ut med en annen kapabel kaldblodshest i V75-1. 10 Faks Blæsen har vist at han er god i sitt grunnlag, men galoppen er aldri langt unna.
- 10 Faks Blæsen er ikke så usikker som raden indikerer, og han blir bedre jo flere løp han går. Det er spesielt innledningen på løpet som er problemet. Han hisser seg lett opp når kuskene smatter og det er hester på begge sider. Etterpå er han langt mer stabil. Formen er fin, og feilfritt er han god nok til å kjempe om seieren, mener Lars O. Romtveit.

Innleveringsfrister Jarlsberg.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
Dd: 16.50

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.