Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Formen er konservert

11.01.2019 14:05 Magne Engebretsen

Ådne Kommandør har forbedret seg enormt i ny regi. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Jarlsberg: 12 Ådne Kommandør i V75-1 hadde tre strake førsteplasser før han feilet seg bort som hardt betrodd i Drammen sist: - Ingen fare med formen. Han travet en solid sisterunde i Drammen, beroliger Johan Herbjørn Undem.

12 Ådne Kommandør i 3. løp/V75-1/V5A-3 har gjort seg helt om etter å ha kommet i trening hos Øivind Mikkelsen i Lunde. Sistnevnte har kjøpt hesten og har gjort en prima jobb med den nå ni år gamle vallaken. Sterk annenplass på Klosterskogen med innlagt galopp ble etterfulgte av tre strake førsteplasser – hvor den første av dem nok var den mest imponerende:
- Det var den også for meg. Da var han så vanvittig god. Jeg kjørte offensivt med ham innledningsvis for å få tet, og han var med på en 1.23-åpning. Runden fra mål overtok han føringen, og siden holdt han oppvisning. Han har vært god i startene etterpå også, bevares, men det er det første seiersløpet hans jeg husker best. For da var han enorm, sier Johan Herbjørn Undem.

Feilet i trang situasjon
Ådne Kommandør var hardt betrodd i et V75-løp i Drammen sist, men da måtte han innom to tidlige galopper:
- Han feilet i en trang situasjon i første sving, og han feilet like etter da jeg fikk ham ned og søkte mot en ledig plass i tredje par utvendig. Deretter var det bare å bakke sist og kjøre til slutt. Han travet en sisterunde i tredjespor i rygg da og avsluttet solid, så formen er der, fortsetter Johan Herbjørn Undem.

En av tre
Han ville hatt med 12 Ådne Kommandør på V75-bongen:
- Han er ikke noen klink vinner, for det er mange å runde, men jeg ser ham som en av tre solide seierskandidater. De to andre er 6 Vital Vinter og 7 Tangen Frikk. Det er to bra hester på sitt beste, men jeg kjører til start med seiersambisjoner. Ådne Kommandør fungerer fint i rygg.

Riktig oppgave
Han har også oppsitt i 2. løp/V5A-2. Der sender han ut stallhesten 6 Lego U.N.:
- Jeg hadde med tre hester fra stallen til Bjerke 30. desember. To av dem floppet, for det viste seg at de var forkjølet. Jeg tror også Lego U.N. hadde snev av forkjølelse, selv om han travet et bra løp. Her har han en helt riktig oppgave. Det er vel vrient å finne et riktigere løp. Jeg forventer at han sikrer en trippelplass, og jeg blir ikke overrasket om han vinner. Han er ikke særlig startrask – selv om han har blitt bedre – så det er på slutten at vi må gjøre det, sier Johan Herbjørn Undem.

Jarlsberg arrangerer V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Fristene er:
14.10: V5
15.00: V75
16.06: V4
16.50: Dagens Dobbel
17.10: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.