Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- God sist, regnes søndag

13.01.2019 09:43 Jan Elvestad

Åsbjørn Tengsareid starter en spennende hest i V65-4 (Foto:Hesteguiden.com)

Jackpot V65 Sørlandet søndag: Hesten gjorde et fint løp ut første gang i regi Åsbjørn Tengsareid. Søndag har hesten førstespor bak bilen, uten at kusken er sikker på om han kan, og vil, utnytte den fine utgangsposisjonen.

- Jeg fikk et veldig fint inntrykk av 1 Gianluca B.R. (V65-4/V5-2) i første starten i min regi, forteller Åsbjørn Tengsareid i forkant av søndagens løp.
- Hesten kom i flott forfatning inn på min stall, og gjorde en meget fin innsats i løpet på Jarlsberg. Etter et innvendig løp avslutte hesten fort over oppløpet.

Kjøre i tet, eller ikke?
- I søndagens løp har 1 Gianluca B.R. et fint førstespor, uten at jeg er sikker på om kan, eller vil, klare å forsvare teten på startsiden. Men uansett posisjon underveis mener jeg min hest skal ha en bra seiersmulighet. Jeg kjører til start med ambisjoner.

- 7 Massive Speed (V65-5/V5-3/DD-1) er min andre stallhest for dagen. Hesten er middels fra start, og har et sjanseartet startspor. Jeg ser det mest riktig å kjøre på sjanse i dette løpet, har vi så den rette turen til slutt kan han sikre seg en fin premie. Jeg kan nevne at han satt fast med krefter spart i sin siste start.   

Åsbjørn Tengsareid kjører ytterligere to hester på Sørlandet søndag, slik vurderer han de to som han ikke har på stallen;
- 8 Kringeland Enok (V65-1) kjører jeg for kollega Johan Kringeland Eriksen. Det er en god hest som slik jeg ser det skal kunne sikre seg en plass blant de tre fremste.
- 10 Albarella Rags (V65-6/V5-4/DD-2) har jeg ikke vært borti siden seiersløpet på Jarlsberg i november. Det blir trolig å kjøre på sjanse, et løp i rygger og bli med i angrep til slutt. Hoppa får stå som en outsider i søndagens løp, avslutter Åsbjørn Tengsareid.

NB!! Husk at det er Jackpot i V65 og 454.070 ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfristene:
* V65 kl. 18:15
* V5 kl. 19:00
* DD kl. 19:40 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.