Ursula Horse og Siv Emilie Løvvold. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ursula hele veien

Det er jackpot i V75 - med 1 094 038 kroner ekstra i syverpotten. Jeg har stor tro på at 1 Ursula Horse leder V75-2 hele veien. Hoppa er lynrask og har perfekte forutsetninger.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 21.05.2019 10:01
Se tips-bonger

Omgangens luring: 9 Kamperhaugs Dina i V75-7

1. avd: Jeg låser løpet på to hester. 12 Orlando Classic har aldri tapt og jager sin syvende strake seier. Han kan runde alle, men jeg vil doble bongen med 1 Hardy B.R. som står flott til i innerspor. Han kan svare opp føringen, og da blir han vrien å slå.

2. avd: 1 Ursula Horse galopperte seg bort sist, men har ellers imponert i travritt. Her tror jeg hun leder hele veien. Hun blir min jackpot-banker.

3. avd: 3 Hilton Molander er den beste hesten og er en høyst sannsynlig vinner om han fungerer optimalt. 11 Jentefuten var god toer sist og var ikke mye slått av Valle Grom. 10 Krovar kan mye på sitt beste og er ikke helt ueffen i sin første start siden juni ifjor.

4. avd: 7 Smedpål gjorde et ærlig forsøk på å svare opp Bråtnesfaks sist og var god toer. Formen er på plass. 4 Finnskog Nox er rask fra start og har et bra spor - han kan fort være tethest og lede hele veien. 3 Skauga Rasken er en sterk, bra traver som går til mål, og fra bra spor er han aktuell. 12 Kuven Storm sprintet fort sist og fikk betalt for sin fine form. Han er aktuell igjen selv fra spor tolv.

5. avd: 3 Senet Island står fint til og er en ganske klar favoritt. 2 Welcome er i bra slag og har interessante forutsetninger her. 9 Siberian Justice skuffet litt sist, men kan bedre. 11 Strong Case står vrient til, men er en kapasitetshest og er ikke sjanseløs selv herfra. 12 Lightning Exclusive spurtet til seier sist og var god. Han kan hente mange til slutt igjen. 10 Le Rapide feilet seg bort i årsdebuten, men var god ifjor da han vant halvparten av sine åtte starter. Han må tidlig med på bongene.

6. avd: Jeg låser løpet på to hester. 8 Trø Hera er i sitt livs form og avsluttet bunnsolid sist. Hun kan få uttelling her, men jeg dobler bongen med 10 Tante Ragnhild, som virker å være i sitt livs form. Hun spurtet frenetisk til knepen seier sist og imponerte.

7. avd: 2 Delicious Dream har vært god for meg i de siste startene. Hun står flott til og har en god sjanse igjen. 8 Royal Baby fortsetter å levere sterke prestasjoner og er en seierskandidat igjen selv fra spor åtte. 9 Kamperhaugs Dina fikk aldri åpningen på Jarlsberg sist og hadde krefter spart. Her kan hun få løpet sydd opp. 6 Lady Lane satt fast sist med krefter spart. Hun møter riktig motstand og har en ok sjanse til å ende i toppen. Startsiden vil avgjøre mye, men jeg er inne på at det blir offensiv satsing.