Siberian Justice og kusk Eirik Høitomt. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Skal regnes på to-tre hester

- Bra startspor, grei distanse og riktig motstand. Jeg tror vi er med og kjemper om seieren i V75-1/V5-3 forteller trener og kusk Marius Høitomt.

V75
Av: Jan Elvestad
Publisert: 06.11.2019 20:03

Hesten, det er 9 Siberian Justice. Han jakter årets fjerde seier. Høitomt fortsetter;

 - På Sørlandet sist fristet jeg hesten litt for mye på startsiden, derav galoppen. Lørdag er det et fint spor i volten herfra skal vi normalt komme fint i vei. Jeg kan forøvrig opplyse at det blir vanlig vogn i dette løpet.
 - Jeg kommer til å søke framover direkte, den lange distansen skal 9 Siberian Justice takle på en grei måte. Etter mitt syn er det to-tre hester som skiller seg litt ut, min er han av de. Jeg kjører til start med seiersambisjoner.

 - Hva med treåringene i V76-6/V4-3/DD-1?
 - Det er helt klart 3 Easy Winner som har best mulighet av de to. Han var veldig fin da han vant et kvalifiseringsløp til Kriteriet, han viste da at han har et fint toppnivå. Siden ble det "strul", og han er nå behandlet og trener fint. Han står fint til, og i og med at de antatt hardeste konkurrentene står i vanskelige startspor synes jeg spillerne skal være litt oppmerksomme på hesten. Han er en outsider i mine øyne. 
5 Welcome Malkolm står litt langt ute, herfra er han kun en premiekandidat.