Rikstotos styreleder Silvija Seres. Foto: silvijaseres.com

Seres og Leirvåg i LLV75

Utsettelse av tapsgrenser, en eventuell overføring av hestespill til Norsk Tipping og Rikstotos valg av Amedia som ny samarbeidspartner er tre av temaene i ukens LLV75. Og så er det selvsagt fullt V75-fokus mot Jarlsberg.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 07.11.2019 12:05

Silvija Seres har hatt noen svært hektiske dager etter at hun ble utnevnt til ny styreleder i Norsk Rikstoto 15. oktober. Ansvaret ble ikke mindre etter at Regjeringen onsdag sendte ut en pressemelding om at tapsgrenser utsettes og at det jobbes med en utretning, hvor en eventuell overføring av hestespill til Norsk Tipping skal vurderes. I LLV75 forteller Seres sine meninger om det omfattende arbeidet som hestesporten nå står overfor.

Nettavisens Kurt Leirvåg er lørdagens gjest. Grunnen til det er at Norsk Rikstoto i august inngikk samarbeidsavtale med Amedia om rettigheter til blant annet å vise lørdagens V75-løp direkte til alle sine aviser. Leirvåg er ansvarlig for Nettavisens dekning av norsk og internasjonal trav- og galoppsport.

LLV75 starter 12.00, og du kan se sendingen og V75-løpene gratis på Nettavisen.
Her kan du lese mer om Amedia og deres digitale dekning av norsk og internasjonale trav- og galoppløp.

Kristian Aandal er programleder. Han har med seg SOME-ansvarlig Daniel Kulblik og ekspert Anders Mikkelborg i studio. Hans Kristian Skubberud er ringside med tips og intervjuer fra de aktive på Jarlsberg.

* Ta del i sendingen! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Benytt #LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arena.