Ulsrud Tea og Svein Ove Wassberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Super-Tea til tet og blir der?

- Jeg skulle gjerne gitt 5 Ulsrud Tea i 5. løp/V75-3/V5A-5 et løp i rygg, men hun vil av gårde og er interessert i å stikke til tet selv, så det spørs om jeg har noe valg, sier Svein Ove Wassberg – med stor tro på Norges beste kaldblodshoppe.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 06.11.2019 09:10

5 Ulsrud Tea i 5. løp/V75-3/V5A-5 har kjørt inn fantastiske 7,3 millioner kroner. I år har det blitt fem seirer, seks annen og tre tredjeplasser på 16 forsøk, og superhoppa har rundet millionen innkjørt.
- Toppformen er fortsatt på plass, og hoppa var knallgod bak Odd Herakles sist. Hun slipper å møte ham nå, men 1 Troll Solen kan bli en tøff konkurrent. Jeg har uansett stor tro på Ulsrud Tea og holder henne som favoritten i løpet. Jeg har alltid god tro på Ulsrud Tea, sier Svein Ove Wassberg.

Han har minst ett interessant oppsitt til:
- 12 Custom Colt i 8. løp/V75-6/V4-3/DD-1 er en god hest som ikke er helt enkel å kjøre. Spor tolv er egentlig helt ok, med tanke på feilfri avgang. Han er god nok på sitt beste, og selv herfra har jeg tror på at han skal dukke opp der framme, men han må oppføre seg og vise sitt beste.
- 10 S.J.’s All In All i 3. løp/V75-1/V5A-3 møter gode hester og er en premiekandidat.
- 4 Jerkla O.K. i 7. løp/V75-5/V4-2 har ingen innbydende programrad, så jeg tror vi må sikte oss inn på en premie.