Veronika Bugge er sentral under lørdagens Jackpot-omgang på Leangen. Foto: hesteguiden.com

Gulljackpot-jakt i LLV75

Det er Gulljackpot i V75 med dobbel førstepremiepott. I LLV75 blir det full fokus på jakten etter gode objekter på Leangen. Dagens gjest er initiativtakter til aksjonen "Hest for folk flest", som skal ha markering utenfor Stortinget neste uke.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 21.11.2019 09:48

LLV75 starter 12.00, og du kan se sendingen og V75-løpene gratis på Nettavisen.
Her kan du lese mer om Amedia og deres digitale dekning av norsk og internasjonale trav- og galoppløp

Glenn Olstad er lørdagens programleder. Han har med seg SOME-ansvarlig Daniel Kulblik og tipsekspert Anders Mikkelborg i studio. Jørgen Johansen har fått oppgaven med å finne fram gode objekter på stallsiden. 

Elisabeth Bremeyer Carlsen er ukens gjest. Hun er initiativtakter til aksjonen «Hest for folk flest», som skal ha markering utenfor Stortinget tirsdag 26. november kl. 17.30. 

* Ta del i sendingen! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Benytt #LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arena.

Veronika Bugge har etablert seg som en av Trøndelags mest framtredende trenere, og LLV75 tar et intervju med henne om stallens mange muligheter lørdag. 

2019 går mot slutten og LLV75 tar en nærmere kikk på hvordan det ser ut i kampen om championatene. Naturlig nok blir det ekstra fokus på Eirik Høitomt, som vil ta nok et landschampionat i tillegg til at han nærmer seg 5000 seire. Han har også en solid mulighet til å bli årets mestseirende kusk i V75.