Strong Case og kusk Mads Hviid Nielsen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Sterk sak for Strong Case

Sterke Strong Case har en sterk sak i V75-innledningen. I Norsk Travderby satt han fast med krefter spart. Denne gangen leder han trolig hele veien. I V75-3 er 6 F.X. Fragola ute etter årets tolvte seier.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 21.11.2019 09:36
Se tips-bonger

Omgangens luring: 8 Judison i V75-2

1. avd: 1 Strong Case står nydelig til og har en topp sjanse til å lede hele veien. Den lange distansen er en fordel for ham, og motstanden er midt i blinken. Jeg ser på ham som den sikreste bankeren i denne gulljackpot-omgangen.

2. avd: Her kan det smelle. Jeg helgarderer i håp om en smell, men 1 S.K.'s Nordstjerne står riktig til med tanke på å lede hele veien. 2 Hafell Bris er i kjempeslag. 4 Skeie Jerva har utviklet seg mye. 8 Judison er feltets mest kapable, men er usikker. 13 Horgen Gaupa står veldig riktig inne i løpet og er ikke ueffen.

3. avd: 6 F.X. Fragola har vunnet elleve løp i år og har en topp sjanse til å vinne igjen. Hoppa jakter nå sin femte strake seier, og jeg tror hun lykkes.

4. avd: Her er mange bra hester på farten. 3 Stumne Fyr står fint til på strek og blir tung å slå feilfri. 13 Horgen Lynet er nok feltets beste på kapasitet, men han er usikker. 1 Villmira er rask fra start og er sikret et perfekt løpsopplegg. 4 Rofstad Odin fikk et nyttig løp i kroppen etter lang pause sist og må tidlig regnes. 7 Helle Spik, 11 Jardar og 8 Eidshaugdjerven er også verd garderinger.

5. avd: Jeg tror på to hester, 6 Indus Dragon og 8 Such A Night. Det er to bra hester i grunnlaget, og ingen av dem har problemer med Leangens krappe svinger. Jeg synes Kolnes-hestene skiller seg noe ut her og velger å stå på dem. Hest mot hest tror jeg 8 Such A Night er hakket bedre.

6. avd: To hester gjør opp, tror jeg. 1 Crackajack er tilbake i toppslag og bør ha en topp sjanse til å vinne igjen - vel og merke om han svarer opp 6 Little Red Corvette fra start. Sistnevnte har gjort det meste riktig i år og skal regnes med vinnersjanse når han nå er tilbake på gamle trakter.

7. avd: 8 Eik Odin er en topp traver som vant direkte i comebacket sist. Han jakter sin femte strake seier, og jeg tror han har en topp sjanse til å lykkes. Det finnes dog en stor konkurrent: 5 Vill Jerven. Han feilet seg bort på Jarlsberg sist, men var knallgod sist han vant på Leangen.