Patent Leather har en riktig oppgave i V75-4. Foto: hesteguiden.com

Med Patent på seier

5 Patent Leather i V75-4 har en perfekt oppgave og blir den første av mine tre bankere i gulljackpot-omgangen på Sørlandets travpark. 5 Shankly Lane i V75-6 og 13 Tangen Elvira i V75-7 er også to svært gode muligheter.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 13.02.2020 09:45
Se tips-bonger

Omgangens luring: 7 Torpa Oda i V75-2

1. avd: 4 Outstanding O. travet et mektig løp etter galopp sist og er i strålende form. Han har en topp mulighet, men 6 Red Shankly R.S. er en meget god hest som har vunnet 11 av 35 starter. Han duger her også. 8 S.M.K. Silvousplait står fint til i springspor og viste ifjor at hun har et svært høyt toppnivå.

2. avd: 4 Møller Viktoria har tre strake og har imponert stort. Hun blir ikke enkel å skubbe seg på i dette hoppeløpet. 5 Smedtulla har stabilisert seg mye og begynner å få uttelling for sin store kapasitet. 1 Tenk Nå Dina står flott til og er god fra start. 7 Torpa Oda feilet bort en 1.26-tid på Färjestad sist og er i mye bedre form enn hva raden indikerer. 3 Sundby Søss står fint til og har fart og styrke til å ende i toppen i et slikt løp.

3. avd: 11 The Baron er en flott type som jeg tror får en prima sesong. Han kan runde alt og alle her. 12 Excellent Maltin leverte en strålende avslutning sist og er i toppform. Det er også 10 Orlando G.M., som jeg har ambisjoner med tross bakspor. Jevnt, hardt tempo vil være en fordel. 6 Emma Frost var positiv fra tet sist. 1 Constantine Coral står flott til. 3 Champs Elysees kan være tethesten i dette oppgjøret. 2 O.M. Ebony var positiv sist, mens 5 Petruska spurtet fort etter innvendig reise sist.

4. avd: 5 Patent Leather har en glimrende oppgave her. Jeg har stor tro på at han kjører seg tidlig til tet, og i så fall er nok dette løpet kjørt. Bør være et trygt objekt.

5. avd: 1 Sambo Ø.K. har to strake og har mer å gå på. Hesten var klin overlegen sist og står nydelig til. 11 Waxen er en vinnerhest av rang som kan vinne direkte i årsdebuten. 12 Lille Odin er i toppslag og får denne gangen Gunnar Austevoll i sulkyen - meget spennende. 9 Lættis er i prima utvikling og kan runde de fleste. 10 Hof Blesen fikk uttelling for prima form på Biri sist. 8 Etne Spretten har et høyt toppnivå, mens 7 Himalaya vant sikkert mot noe enklere motstand sist.

6. avd: 5 Shankly Lane er en svært god hest i grunnlaget. Han har en perfekt oppgave her og ligner en klink vinner. Jeg garderer ham i hvert fall ikke.

7. avd: 13 Tangen Elvira er ei hoppe med enorm kapasitet. Jeg har stor tro på at hun runder alt og alle i dette oppgjøret og lar henne få bankertillit. Min egen 5 Voje Maren er godt forberedt og kan klare en trippelplass, men vi må ha mye klaff for å vinne.