Madelen LTC og Eirik Høitomt er ute etter å lede V75-7 fra start til mål. Foto: hesteguiden.com

- Alt ser bra ut

Gulljackpot i V75: Det sier treneransvarlig Marius Høitomt om 6 Madelen L.T.C., som gjør sin første start etter tredjeplassen i NM for hopper på Biri i juli.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 30.10.2020 14:54

6 Madelen L.T.C. i V75-7 har vært med i de største løpene i Norge i år, men galopperte både i Oslo Grand Prix og Ulf Thoresen Grand International. I NM på Biri måtte hun fire fra tet etter å ha ligget på underveis. Etter tre måneder borte er det klart for ny start. 
- Stian Hallenstvedt har kjørt 1,18/1600 meter i trening med 6 Madelen L.T.C. og vært fornøyd. Alt ser bra ut før løpet, og det blir å satse fra start. Om hun skal gå med eller uten sko blir bestemt på løpsdagen. Ut fra det hun har vist skal hun regnes med vinnersjanse, sier Høitomt til Equus. Han har også ute to stallhester i V75-2.
- Jeg tror mest på 2 Oz. Han står fint til, og trekker fordel av den lange distansen. Han er en outsider som skal regnes i et åpent løp. 7 Designed Genius er også i form, men står vrient til spormessig. Distansen takler han fint. En "skrell" for de som vil gardere løpet, tipser Marius Høtomt.

Her spiller du V75 med Gulljackpot.