High Flyer og Erlend Rennesvik vinner Norsk Travkriterium for varmblods på Bjerke travbane13092020. Trener: Kim Pedersen. Eier: Fredrik Holth. Oppdretter: Tormod Maske & Nor Trot KB Foto: Eirik Stenhaug

- Avhengig av hva de andre gjør

Gulljackpot V75: High Flyer var litt under pari i EM for 3-åringer på Vincennes, men han har vært utrolig fin hjemme etter at vi kom hjem, sier Kim Pedersen. Før DNTs høstfinale varsler han skorykk for første gang. 

V75
Av: Frode Gjesdal
Publisert: 30.10.2020 10:33

- Jeg synes 8 High Flyer (V75-4/V4-1) burde vært toer for å få godkjent i EM. Det hadde han klart om han hadde vært som i Kriteriet. Vi kom hjem søndag kveld og mandag hoppet og spratt han rundt i luftegården - full av energi. Han fikk en mosjonstur forrige fredag og intervaller mandag. Alt virker normalt, sier Pedersen som likevel velger å skru forventningene litt ned for det som blir årets siste start. - Fra åttendesporet blir vi avhengig av hva de andre gjør. Om Kræsj får styre og stelle i front, mens min hest sitter sist; ja da blir det vanskelig, sier Pedersen. 

Han varsler skoløs balanse for første gang.

- Når vi står der vi gjør kan vi like gjerne eksperimentere litt, sier treneren, som også har det han betegner som "verdens mest uheldige hest" med til Jarlsberg. 

- 3 Ibra Boko (V75-7/V4-4/DD-2)  er i bedre form enn noensinne, men han har hatt stang ut i hele år. Han er rask ut. Han har form til å sitte foran, men kusken bestemmer om han eventuelt vil slippe til Madelen L.T.C., oppsummerer Kim Pedersen. 

Her spiller du til Jarlsberg. 
Løpene ser du live og gratis på nettavisen.no
Mer stoff til V75 Jarlsberg finner du her