Odd Herakles går fra seier til seier. Han er den store NM-favoritten. Foto: hesteguiden.com

Bordet er dekket for Odd

Han har gått ubeseiret gjennom 2020 og står nydelig til lørdag. 2 Odd Herakles i V75-3 er omgangens soleklare gulljackpot-banker. Også 12 Z. Boko i V75-2 og 2 Kræsj i V75-4 skal ha solide vinnersjanser.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 29.10.2020 09:47
Se tips-bonger

Omgangens luring: 3 Ibra Boko i V75-7

1. avd: 8 Havglimt er en fantastisk hest. Han gjør sin første start siden Norsk Travderby og runder normalt alle. Det er to hester å slå: 4 Mellem Tyr har utviklet seg fantastisk og var imponerende vinner på 1.22-tallet sist. Formhesten må absolutt tas på alvor. Min egen 9 Voje Piril er i toppslag og har kommet seg mye. Han satt fast med alt igjen på Momarken.

2. avd: 12 Z. Boko har imponert meg enormt i det siste. Han vant lett etter tung reise sist, la inn 1.12 siste 1000 meter nest sist og virker å være uøm for posisjoner. Jeg tror ingen kan svare når han kommer fykende. Banker. NB! Hesten er nå strøket, og 5 Golden Vici er den som jeg setter inn som nytt V75-anker.

3. avd: 2 Odd Herakles spinner til tet - så er dette løpet over. Verre er det ikke. Omgangens sikreste vinner.

4. avd: 2 Kræsj har utviklet seg mye og er veldig rask fra start. Det oser tet hele veien, og jeg garderer ikke.

5. avd: Her er det åpent. Jeg synes at tilleggshestene står gunstig inne, og jeg føler at min egen 1 Glans Tider er mye tøffere ute nå. Jeg helgarderer dette oppgjøret i håp om en skrell.

6. avd: Dette blir et spennende eliteløp. 1 Bel Avis er herdet mot knalltøff motstand i Frankrike. Jeg har vært i løpsarkivet og sett på startene hans, og da har han ikke vært noe lyn fra start, så det kan bli posisjonsproblemer. 8 Gigant Invalley er i strålende form og er en opplagt seierskandidat selv fra spor åtte. 11 Ghazi B.R. gjør en spennende debut for Øystein Tjomsland og kan duge direkte, selv fra leit spor. 9 Hickothepooh er i toppen hver gang og kan få et flott løpsopplegg herfra. 4 Bill's Man skal jeg kjøre, og jeg vet at det er en hest med skyhøy kapasitet. Det blir svært spennende å se hvor han står første gangen ut.

7. avd: 6 Madelen L.T.C. gjør sin første start siden tredjeplassen i NM for hopper. Hun pleier å være god direkte etter pause og har en prima mulighet direkte. 1 Allaway G.T. løste ikke noe fra start sist, men noen ganger er han brennhurtig ut. Han er aktuell herfra. Se opp for 3 Ibra Boko som feilet i fin fart sist. Han er god ut og er muligens tethest ut av første sving? 4 Gogo Hall er en tøffing, og 11 Red Shankly R.S. og 2 Massive Speed har såpass høyt toppnivå at de får en sjanse på V75-bongen.

Massevis av V75-stoff finner du her
Løpene ser du gratis på nettavisen.no