Amazing Adel debuterte først som 10-åring. Lørdag debuterer han i V75. Møt hesten i LLV75. Foto: hesteguiden.com

Gulljackpot-fokus i LLV75

Jakten på Gulljackpot-millionene står sentralt i ukens LLV75, men det blir også sportslige godbiter på løpende bånd ettersom Jarlsberg innbyr til både ponni-NM og NM for montéryttere.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 30.10.2020 09:38

* Ta del i sendingen på Nettavisen.no som starter 12.00! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdag V75. Benytt #LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arenaen.

Glenn Olstad er lørdagens programleder. Han har med seg tipsekspertene Espen Haug og Herman Kihle i studio. Hans Kristian Skubberud er på plass på Jarlsberg for å gi spillerne all nødvendig informasjon i en omgang hvor Norsk Rikstoto dobler førstepremiepotten i V75.

Firbeint profil denne uken er Amazing Adel. Normalt er 10-åringer nesten ferdig med karrieren, men Amazing Adel er hesten mot strømmen. Han debuterte først som 10-åring! Men sendt er blitt bra, og i V75-2 jakter han sin tredje seier i det 9. forsøket. 

To NM-løp for ponnier skal avvikles på Jarlsberg, og IMG har avlagt søstrene Erga et besøk. Møt den unge duoen i LLV75. Norgesmesteren for montéryttere kåres også på Jarlsberg.