Sven Olav Weberg varmer Brenne Røn. Foto: Morten Skifjeld/hesteguiden.com

Brenner til og vinner

Vakre Brenne Røn var suveren på god tid nest sist, men galopperte sist. I feilfri utgave har han en topp vinnersjanse. Jeg har også stor tro på 7 Beluga som møter helt riktig lag nå.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 15.09.2020 10:29
Se tips-bonger

Omgangens luring: 1 Sassy May i V75-2

1. avd: 5 Nårje var overlegen i Sverige sist og viste hvor god han er på sitt beste. Han jakter årets femte seier og har en solid mulighet, men det finnes to bra motbud: 6 Stjerne Kos og 1 Storm Jaro. Førstnevnte var tapper etter tung reise sist, mens Storm Jaro ble hindret av en sliten hest sist.

2. avd: 6 Dancing Queen var overlegen sist og viste hva hun kan. 1 Sassy May står flott til og satt fast med mye spart sist. 8 Listas Tequila har vrient spor, men er en god hest som skal tidlig med. 10 Mia Vince var meget uheldig sist og fikk løpet spolert, men spurtet forrykende. 9 Tilly Classic har imponert i år, og det skal bli spennende å se henne på sprint. 4 Nemesis Knick er variabel og er ikke ueffen fra bra spor.

3. avd: 7 Beluga har forøkt seg mot tøff motstand, men er nå ute i helt riktige omgivelser. Det er ikke snakk om kvalifisering til hoppekriteriet nå, og sjansen bør være solid. Banker i en vrien omgang.

4. avd: 8 Brenne Røn er en veldig bra hest. Han feilet sist, men viste sitt sanne jeg gangen før da han vant lett i lekker stil. Jeg har stor tro på at han runder alt og alle og lar ham står ugardert.

5. avd: 1 Langlands Balder feilet to ganger sist, men viste stor fart. 10 Hof Lodin var bare slått av Nelson Andrea på Biri og må tidlig med på alle bonger. 11 Tangen Ternar er ikke stabil, men han har både fart og styrke. 4 Egge Loke er kjapp fra start og burde være sikret en prima reise. 6 Brid Arne er ikke travsikker, men hesten har stor fart i kroppen og kan overraske.

6. avd: 3 Aksel Pedro forsvarte seg til seier fra tet sist han startet på Bjerke. Sist feilet han tidlig. 4 Radagast Ammik var meget god sist og virker å være i utvikling - må tidlig med. 12 Indiana Jon var bra toer bak Thai Poseidon på Jarlsberg og er ikke ueffen selv fra spor tolv.

7. avd: 9 Dontgivemechocolate er i strålende form og snuser på en seier. Han kan spurte ned alle. 1 Olimpo Doc var meget god etter tung reise nest sist og ender i toppen om innersporet ikke blir en felle. 3 Vincent er god fra start og kan fort lede hele veien. 2 Matchplay S.S. er i strålende form og har ypperligere forutsetninger. 4 Tiffany Yellow er variabel, men har et høyt toppnivå og er ikke ueffen.