Indiana Fortuna er Lars Anvar Kolle sin frekke banker i V75-1. Han blir kusket av Eirik Høitomt. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Frekk banker i V75-1

- Jeg åpner denne forholdsvis åpne omgangen med en frekk banker i V75-1 i form av 4 Indiana Fortuna. Han står langt mye bedre til enn favoritten 9 Sofies Case, sier Lars Anvar Kolle.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 22.02.2021 10:35
Se tips-bonger

Dagens luring: 10 Braaums Jinta i V75-4 er mye bedre enn raden. Sist galopperte hun bort en plass helt i toppen. Feilfritt kan hun vinne dette løpet. 

V75-1: 4 Indiana Fortuna tapte knepent for 9 Sofies Case sist de møttes. Denne gangen står Indiana Fortuna mye bedre til. Vi tror Høitomt tar seg av dette løpet.

V75-2: Dette er et forholdsvis åpent montéløp. De fleste hestene er ikke rutinerte i denne formen for travløp. Tipset går til 6 Lykke Bork. Han er rask og kan passe fint i monté. 4 Bjønnum Baus kan være en luring i et feilfritt løp. 3 Hauan Hera, 1 Horgen Gaupa og 5 Tuxi Temi rangerer jeg på de neste plassene.

V75-3: 5 H.G.Odne blir min andre banker i denne omgangen. Han er i sin livs form, og har imponert stort i sine to siste starter. 

V75-4: Dette løpet sliter jeg med å finne ut av. Mitt råd er å bruke så mange hester som lommeboka tåler. De to jeg har mest tro på strek er 5 Bjørnli Balto og 6 Smedrappa.

V75-5: Ett nytt løp som er av det åpne slaget. Tipset går til 7 Aksel Pedro. Han møtte gode hester sist og tredjeplassen var av det positive slaget. Normalt forbedret med løp i kroppen. Han var også finere i aksjonen enn tidligere. 5 Hard One holder sin fine form. Står fint til, og kjemper i toppen. Jeg kjører 9 I.D. Lightning, og han er i toppform. 3 Faraon, 6 Drogba Division og 10 Nocturne E. hører hjemme på kupongen.

V75-6: 6 Alpha Scarlet R.R. blir min tredje banker. Han er i hysterisk form for tiden. Jeg tror ikke han klarer teten med Kamperhaugs Dina på innsiden. Bare han ikke får dødens, tror jeg det er en sikker vinner.

V75-7: 1 Visentini står flott til i førstespor. Han er meget startrask, men jeg tror han må lov til å dempe tempoet underveis for å vinne. 2 Call Me Fox, som jeg kusker, er i toppform. Vi får ikke tet, men jeg håper på tempo i løpet. 7 Ajax Miguan er  vel den jeg håper på skal skap fart underveis. Han er helt klart en av de bedre i feltet. Tar også med 6 Thai Swagger. Han avsluttet meget bra i V75 sist.