Amalie Lyssand var oppasser da Ble du Gers vant OGP, og er vant med å kjøre topphester i trening. Nå skal hun selv i aksjon bak sin egen Lisabella. Foto: hesteguiden.com.

- Kapabel, men ustabil

- Det er hva trener og kusk Per Oleg Midtfjeld kan fortelle om 3 Vanadium Face som han starter i V5-3. Les også Frode Hamres kommentarer.

V5
Av: Jan Elvestad/Rolf-Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 12.01.2021 21:24

Oleg utdyper;
- 3 Vanadium Face (V5-3) gjorde et fint løp til seier sist, i andre starten i min regi. Møtte da enkelt selskap, motstanden er betydelig skjerpet denne gangen. 

Usikker krabat
 - Jeg vil dessuten advare spillerne, hesten er ustabil, jeg er slett ikke sikker på at 3 Vanadium Face traver feilfritt rundt Bjerke-ovalen. Helt klart seiersaktuell, men er i mine øyne kun en av flere i et åpent løp.

 - 3 Key To Happen (V5-5) har fin kapasitet, men jeg begynner å bli litt usikker på formen. Skal dessuten trave med sko i dette løpet, det er et minus. I og med at han har galoppert i sine to siste løp velger jeg å ligge lavt med tanke på sjansene, jeg tror det skal bli hardt å vinne dette løpet.

- Kan bli overflydd
Frode Hamre har tre betrodde hester ute i V5. Dette sier han om mulighetene til Equus.
- 2 Bijou i V5-3 kommer tilbake etter pause og behandling. Han er bra på klasse i i et felt som dette. Outsider og med på gardering. 10 Nuncia var bra sist. Hun har aksjonsproblemer, men er bra i dette grunnlaget. Outsider og med på gardering.
- 1 Staro on the Rocks i V5-5 ble alt feil for sist. Glem det løpet. Formen er fin. Han er ok ut, men det er raske hester utenfor og han kan bli overflydd. Løser det seg er han god nok til å vinne, vurderer Frode Hamre.

Her kan du spille V5 til Bjerke