Kenneth Haugstad. Foto: Lars Jakobsson

Det handler om en vinner

Bjerke deler omgangen med Solvalla, spennende! Og bankeren er klar, 4 Global Winner (V86-6) er i enorm form og har en topp oppgave å ta fatt på. Min banker er nevnt.

V86
Av: Kenneth Haugstad
Publisert: 10.01.2021 19:11
Se tips-bonger

Kveldens banker
4 Global Winner (V86-6)
- Han var solid i siste løpet, en finale i svensk V75. Tiden i mål må sies enormt sterk. I følge rapportene jeg sitter med trener hesten fortsatt solid. Antatt hardeste konkurrenten er nok 1 Marrakesh, men en lang periode med hvile og behandling gjør formen til et spørsmålstegn. Dessuten, Marrakesh kan ikke åpne all verden, derfor styrer Global Winner til mål?

Kveldens outsidere
5 Oliver Hall (V86-4)
- Han er flink og leverer sjelden svakt. I amatørløp pleier stabilitet å rekke langt. Jeg tar med at kusk Jonas Oscarsson har kusket Oliver Hall i det siste, også det er et pluss. Spor og distanse passer, en spennende ekvipasje i løpet.

9 Lady Ann (V86-5)
- Jeg følger norsk travsport nøye og må si at talentet Lady Ann er ei hoppe jeg liker meget godt. Hun var ikke som best i høst, men vender tilbake til banen nå. Lady Ann er mest sannsynlig i fin form og stiller med god helse. Det ligger an til en sparsommelig reise underveis, hun pleier å være sterk i spurten. Se opp.

Verd en gardering
- Ellers er å nevne at stallens hester er på gang og utover i slutten av januar og i februar kommer flere og flere til start. I V86-8 er 10 Icarus Boko med og som lever på styrken er sterk. Vintertrav passer, og om farten blir holdt jevnt høy i front har vi en mulighet. Ved garderinger er Icarus Boko aktuell. 4 Amazing Dream (V86-2) satt litt fast sist, men får trøbbel med å hevde seg. Han har ikke overbevist så langt.