Frode Hamre er som vanlig nøkkelmann på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Staro og Sisu

Den første V86-omgangen med Bjerke som delarrangør står for turen, og jeg har blinket ut to gode norske holdepunkter. Omgangen er svært vrien, og jeg blir overrasket om det ikke blir høy førstepremie for åtte riktige.

V86
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 12.01.2021 13:32
Se tips-bonger

Omgangens luring: 2 She Follow Me i V86-8

1. avd: 1 Staro on the Rocks har vært veldig god i det siste og har en perfekt oppgave her. Høyst sannsynlig leder han hele veien, og jeg lar ham stå ugardert.

2. avd: 8 Opalis feilet seg bort sist, men var bra i 2020 og vant fire løp. Han har en god sjanse om det klaffer fra dette sporet. 9 C.R. Nobless årsdebuterte på beste vis. Riktignok i enklere selskap, men det var stil over hesten. 5 Titan Igiro står fint til og leverte noen riktige sterke løp ifjor. 3 Imakeyouproud er variabel, men kan en god del på sitt beste og har bra spor. Det har også 1 Grevin Sisu som kan få løpet sydd opp sammen med dyktige Ulf Ohlsson.

3. avd: Jeg låser løpet på to hester. 8 Frier Birk utviklet seg enormt i 2020 og er en tøffing som tåler alle løpsopplegg. Det er i første rekke kapable og startraske 5 Professor Ø.K. å slå. Jeg synes disse to hever seg mye over mengden.

4. avd: 5 Oliver Hall er i toppslag og har en meget dyktig kusk. Jeg tror på ekvipasjen i dette løpet. 4 Loveyouecus vant tre av ni starter i fjor og avsluttet året på strålende vis - god sjanse. 1 Power Blaster vant sist og er meget interessant sammen med norske Andreas Løvdal. 2 Kalas rader ikke opp seirer, men formen er prima - og sporet passer perfekt. 9 Genie Am var god i Kalmar sist og kan få et flott ryggløp herfra. Skummel om det blir tempo.

5. avd: 2 Harley D.E. er en tøffing som har et høyt bud inne på dette løpet fra både tet og dødens. 1 Massive Speed er hovedopponent. Han var meget god toer mot tøff motstand sist. 7 Dream Builder fikk uttelling for sine gode form sist og er ikke ufarlig tross sjanseartet spor. 6 Alpha Scarlet R.R. har vært god i lang tid og må vel snart sette prikken over i-en? 5 Kamperhaugs Dina er startrask, lettplassert og sikret en prima reise. Hun er verd en strek - sammen med 8 Mellby Frodo som var meget god sist. Dog står han veldig vrient til nå.

6. avd: Jeg velger å stole på to hester. 4 Global Winner var meget god i sin siste start i 2020 og møter helt riktig motstand. Han har en god sjanse, men jeg har respekt for unghestløftet 1 Marrakesh, som virker å være på vei mot gamle høyder. Ikke glem at hesten har seks seirer på 19 forsøk, og toppnivået er skyhøyt.

7. avd: Her tror jeg på 4 Bianca Sisa. Hoppa er veldig rask fra start, og jeg håper og tror at hun tilriver seg føringen. Skjer det, så tror jeg ingen kan slå henne. Jeg stoler på henne som banker.

8. avd: 9 Cassius Ima er en god hest som trives over lang distanse. Han kan komme fykende og runde alt og alle. 2 She Follow Me er en god hest som står flott til. Hun er langt bedre enn raden og kan dukke opp i seierskampen fra flott spor. 7 Vavin Love møter noe enklere motstand enn vanlig og har ikke problemer med den lange distansen. 6 Worrywart er slett ikke ueffen. Han har levert en rekke bunnsolide løp i det siste og har dyktig sjåfør i Rikard N. Skoglund.