Nyttig informasjon

På lag

Er du med på laget?

Med tjenesten På Lag, som har vært en del av Rikstotos portefølje siden 2015, kan man spille på lag med venner, kolleger og slektninger fra hele landet.

På Lag er et digitalt verktøy for folk som spiller sammen. I motsetning til for eksempel Eksperten eller Andelsbank, vil man på På Lag sette opp sine egne andelslag, og selv velge hvem som kan kjøpe seg inn i lagene. Et lag kan både være privat og offentlig.

Bli kaptein!
lag.rikstoto.no kan alle som er registrerte kunder hos Rikstoto, bli kapteiner for sine egne lag. Da er du kaptein, og har ansvaret for invitere medlemmer til ditt lag, fylle ut og levere bongen. Du kan invitere hvem du vil til laget. Sammen kan dere se hvem som er på lag, og hvilke spill som er aktive. Man kan studere bongen, og enkelt se når man vinner noe. 

Kapteinen setter opp
Har man lyst til å sette opp en bong, setter kapteinen opp denne, og det blir automatisk sendt ut en spill-invitasjon, via SMS, til alle lagmedlemmene. De som vil bli med, betaler sin andel med sin spillekonto. Kapteinen setter så opp bongen, som vil være tilgjengelig på lagets egen side, slik at alle kan sjekke denne. Du ser også alle spill under Mine spill.
Gevinster går rett inn på spillekontoen til de som kjøper seg inn i andelslaget.

På Lag-ligaen
Hver måned kan du spille om 25 000 kroner i På Lag-ligaen. Det er gratis å delta i ligaen for alle lag. Lagene samler poeng hver dag, basert på kriterier. Kapteinene på de tre lagene med flest poeng ved månedslutt får utbetalt en premie. Kapteinen melder på laget under "Endre lagdetaljer".
Les mer om regler i På Lag-ligaen