Nyttig informasjon

RD og løpskommentarer

Rikstoto Direkte (RD) er hestesportens egen TV-kanal.  Her får du Rikstoto Direkte på nett med HD-kvalitet, løpsarkiv og en gratis visning av siste ukes løp.

Rikstoto Direkte finnes på nett, og består av tre kanaler, RD, RD2 og RD3. RD er hovedkanalen hvor man får daglige tips, intervjuer med de aktive, varminger og samtlige norske løp live. RD2 sender i hovedsak løp fra utlandet, mens man på RD3 kan se varminger.

Skjermstørrelsen din vil avgjøre i hvilket format du blir vist Rikstoto Direkte. Har du en skjerm på mer enn 1400 piksler vil RD vises på høyre side av skjermen. Ved mindre skjerm vil RD vises øverst på skjermen, og som fastlåst med mindre du slår av funksjonen.

Prøv Rikstoto Direkte

(Når du starter abonnement på RD godtar du samtidig RD-vilkårene)

Hver uke legger vi ut ukeplan for Rikstoto Direkte: Se disse her.

 

For full opplæring av hvordan bruke Rikstoto Direkte, se denne videoen:


To hovedprogrammer
Hver tirsdag vises #V75 fra kl.17:30. Et program med det siste opp mot V75-omgangen.

Lørdag kl.13:00 sendes Live V75, med det siste opp mot V75-omgangen. I studioet sitter en travekspert, en som har kontroll på sosiale medier og en invitert gjest. Sendingen har et sportslig preg med fokus med reportasjer. Sendingen vises også gratis hos Nettavisen og Facebook-siden til Norsk Rikstoto.
I tillegg vises det reportasjer og tipssendinger som IMG (International Management Group) har laget når det er ledig sendeflate.

Lever i god tid
På nett-tv er det forsinkelsen på 10-15 sekunder, og vi anbefaler brukerne å levere spillet i god tid før løpsstart da større forsinkelser kan forekomme.

Distribusjon
Rikstoto Direkte distribueres hos Canal Digital, Get og Altibox. Dette er et tilleggsabonnementet uavhengig av RD på nett.

Løpskommentarer

Løpskommentarer fra TR Media og Stallskriket har vært en integrert tjeneste siden mai 2018. Tilbakemeldingene fra abonnentene er utelukkende positive, og kombinert med Rikstoto Direkte, løpsarkiv og egne kommentarer er dette et verktøy som skaper puls, innsikt og oversikt.

Rabatt med Rikstoto Direkte
Kommentarene ligger bak betalingsløsning – i likhet med Rikstoto Direkte. Prisen er 79 kr for løpskommentarer, og kun 40 kr i tillegg om man allerede er abonnent av Rikstoto Direkte. Prisene er per måned og inkl.mva.

Hvordan abonnere?
Man går til RD og løpskommentarer på MinSide. Det eneste du trenger er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort.

Vi minner om at vi kun vil få presentert travløp som har foregått i Norge og i Sverige, uavhengig av hestens nasjonalitet. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene. Av diverse årsaker kan enkelte kommentarer mangle. Vi jobber med å forbedre løsningen.