Nyttig informasjon

Spill på mobil

Er du på farten og vil spille på hest? Du kan holde deg fullstendig oppdatert på alt som skjer på mobil og nettbrett.

Få full oversikt med Mobil-appen
I App Store finner du Rikstoto-appen for telefoner og nettbrett med iOs som operativsystem. Appen er gratis og gir deg full oversikt over samtlige spillmuligheter, resultater og informasjon tilknyttet spillet. Du kan selvfølgelig også se Rikstoto Direkte og høre RD Lyd via appen. 

Last ned app for iOs

Vi har laget flere opplæringsvideoer som tar for seg bruk av funksjonalitet på Rikstoto.no.

Enkel innlogging
Innlogging skjer enkelt med fingeravtrykk eller PIN-kode. Du velger helt selv første gang du logger inn med brukernavn (11 siffer) og passord, og du kan enkelt endre innloggingsmetode via menybaren.
Vi vil oppdatere appen kontinuerlig for å tilpasse oss nye iOs-versjoner, og legge til nye funksjonaliteter slik at du alltid har det du trenger for å spille på mobile flater.

Skulle det oppstå problemer med appen kan kundestøtte nås på Telefon: (+47) 22 95 61 00, eller via kontaktskjemaet. I mens du venter på svar anbefaler vi å åpne Rikstoto.no i nettleseren på mobil. Her vil du får eksakt de samme mulighetene som i appen, bortsett fra innlogging med fingeravtrykk eller PIN-kode. 

På de minste flatene kan noe informasjon være skjult på grunn av mangel på plass. Et tips er å vende telefonen til vannrett stilling for å få plass til mer informasjon/funksjonalitet.

Ny Android-app
Android-appen ble lansert i desember 2018. Funksjonaliteten er lik iOs-appen, og man kan logge seg inn med fingeravtrykk, PIN-kode og ansiktsgjenkjenning; for de som har det. Merk at dette er den første versjonen og at feil kan forekomme. For tilbakemeldinger send en e-post til help22@rikstoto.no

Last ned app for Android

Du kan betale med VIPPS
For å spille på mobil må du ha en spillekonto hos Norsk Rikstoto. Denne kan du enkelt opprette på nett, eller via appen. Et tips er å lagre kortnummeret ditt når du spiller – da kan du enkelt betale for spill, sette inn og ta ut penger fra spillekontoen din uten å bruke BankID for hver transaksjon. Dette kan du huke av for første gang man legger til kort/setter inn penger på nett. Husk at du også kan betale med VIPPS for dine spill.

Alle gevinster utbetales automatisk til spillekonto. Du finner ut om du har vunnet ved å se på «Mine spill», eller ved å huke av for at du ønsker gevinstvarsel på SMS når løpene er ferdige. Dette gjør du under MinSide.

Avtaleverk for spill via mobil, er det samme som for spill på internett. Når du leverer spill via mobiltelefon aksepterer du denne avtalen.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med Rikstoto Kundestøtte via kontaktskjema eller telefon 22 95 61 00.


Spillereglement for totalisatorspill