Nyttig informasjon

Spill på mobil

Er du på farten og vil spille på hest? Du kan holde deg fullstendig oppdatert på alt som skjer på mobil og nettbrett.

I App Store finner du Rikstoto-appen for telefoner og nettbrett med iOs som operativsystem. Appen er for øyeblikket ikke under utvikling, og vi anbefaler at man bruker Rikstoto.no fra nettleseren i stedet for å laste ned Appen. 

Vi har laget flere opplæringsvideoer som tar for seg bruk av funksjonalitet på Rikstoto.no.

Skulle det oppstå problemer med appen kan kundestøtte nås på Telefon: (+47) 22 95 61 00, eller via kontaktskjemaet

På de minste flatene kan noe informasjon være skjult på grunn av mangel på plass. Et tips er å vende telefonen til vannrett stilling for å få plass til mer informasjon/funksjonalitet

Du kan betale med VIPPS
For å spille på mobil må du ha en spillekonto hos Norsk Rikstoto. Denne kan du enkelt opprette på nett. Et tips er å lagre kortnummeret ditt når du spiller – da kan du enkelt betale for spill, sette inn og ta ut penger fra spillekontoen din uten å bruke BankID for hver transaksjon. Dette kan du huke av for første gang man legger til kort/setter inn penger på nett. Husk at du også kan betale med VIPPS for dine spill.

Alle gevinster utbetales automatisk til spillekonto. Du finner ut om du har vunnet ved å se på «Mine spill», eller ved å huke av for at du ønsker gevinstvarsel på SMS når løpene er ferdige. Dette gjør du under MinSide.

Avtaleverk for spill via mobil, er det samme som for spill på internett. Når du leverer spill via mobiltelefon aksepterer du denne avtalen.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med Rikstoto Kundestøtte via kontaktskjema eller telefon 22 95 61 00.


Spillereglement for totalisatorspill