Nyttig informasjon

Spill på mobil

Er du på farten og vil spille på hest? Du kan holde deg fullstendig oppdatert på alt som skjer på mobil og nettbrett.

Grunnet restriksjoner rundt pengespill-apper i App Store var vi nødt til å fjerne appen vår derfra. For de som allerede har lastet den ned vil den fortsatt fungere, men vi anbefaler å slette den for en bedre opplevelse av rikstoto.no.

Med enkle grep kan du lagre rikstoto.no på mobilskjermen din og ha rikstoto.no like tilgjengelig som du har i dag. Slik gjør du det:Snarvei_no_1200x800.jpg

  • Besøk Rikstoto.no i nettleseren på mobil, og trykk på meny-knappen nederst på siden (1)
  • Velg Legg til på hjem-skjerm fra menyen (2)
  • Trykk "Legg til" (3)

Ønsker du imidlertid ikke å bruke Rikstoto.no som app, kan du lagre siden som bokmerke og bruke siden rett i nettleseren. 

For Android følger du samme oppskrift, bortsett fra at du trykker på de tre loddrette prikkene oppe til høyre i nettleseren. Velg deretter å legge til på hjem-skjerm. 


Du kan betale med VIPPS
For å spille på mobil må du ha en spillekonto hos Norsk Rikstoto. Denne kan du enkelt opprette på nett. Et tips er å lagre kortnummeret ditt når du spiller – da kan du enkelt betale for spill, sette inn og ta ut penger fra spillekontoen din uten å bruke BankID for hver transaksjon. Dette kan du huke av for første gang man legger til kort/setter inn penger på nett. Husk at du også kan betale med VIPPS for dine spill.

Alle gevinster utbetales automatisk til spillekonto. Du finner ut om du har vunnet ved å se på «Mine spill», eller ved å huke av for at du ønsker gevinstvarsel på SMS når løpene er ferdige. Dette gjør du under MinSide.

Avtaleverk for spill via mobil, er det samme som for spill på internett. Når du leverer spill via mobiltelefon aksepterer du denne avtalen.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med Rikstoto Kundestøtte via kontaktskjema eller telefon 22 95 61 00.


Spillereglement for totalisatorspill