Nyttig informasjon

Systemspill

Systemspill – Økte vinnersjansene for samme pris


Har du opplevd at favoritten i et løp du garderer bredt vinner? Matematisk kan du da stå dårligere igjen med en flat bong enn med et systemspill. I samtlige V-spill kan man levere systemspill for å øke vinnersjansene.

Hovedprinsippet i systemspill er at man ikke betaler den samme prisen for alle kombinasjoner i spillet. Du kan velge å betale mer for hester du tror ekstra på, og mindre på hester du anser med mindre vinnersjanse. På den måten kan du spille flere kombinasjoner til samme pris, gjennom å redusere prisen ved hjelp av egenvalgte forutsetninger.

Norsk Rikstoto tilbyr ikke programvare for systemspill, men sørger for at innlevering av systemfilene går smertefritt.

Lever systemspill HER.

Leverandører
Jokersystemet er den mest brukte systemspilleverandøren og passer både for små- og storspillere. Ett års abonnement på Jokersystemet koster kr 595,- og gir deg tilgang til alt programmet har å tilby i ett år. For å kunne anvende Jokersystemet må du ha Windows installert på din maskin.

TotoPro er et gratis systemspillverktøy utviklet av RADsoft.

Daytime Media House (DMH) utviklet i 2015 et gratis systemspillverktøy som man finner på http://www.spilltjeneste.no/. Her lager man systemspillet direkte i nettleseren.

Få en kort innføring av Jokersystemet i Spilleskolen med Anders Mikkelborg:

For å lære mer om spill på hest: Se Spillskolen med Anders Mikkelborg på Youtube.