Tipsarkiv

Viser tips for perioden 15.08.2018 til 21.08.2018

V5 Solänget

Dagens Spel

En hest som vant direkte i ny regi sist kommer til å ha mye å hente i høst. Vi har god tro på at det blir ny seier denne gangen.

Les mer

V4 Solänget

Dagens Spel

Tips til Solänget av Dagens Spel: En hest som er travsikker og rask fra start har fått løp i kroppen og bør ha en topp mulighet til å vinne nå.

Les mer

V64 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En hest som er ubeseiret i tre starter virker å være et emne utenom det vanlige. Vi tror den fjerde strake seieren blir et faktum.

Les mer

Vaggeryd - 20.08.2018 (2)

V5 Vaggeryd

Dagens Spel

Tips til Vaggeryd av Dagens Spel: En hest som debuterer for Stall Petri Puro så såpass fin ut i prøveløpet at vi gir full tillit direkte.

Les mer

V4 Vaggeryd

Dagens Spel

Tips til Vaggeryd av Dagens Spel: Vi stoler på at form slår klasse, for hesten vi har tro på er egentlig ganske hardt ute grunnlagsmessig, men imponerte stort fra tet sist.

Les mer

Färjestad - 20.08.2018 (1)

V64 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: Vi har klokkertro på en hest som trolig piler rett til tet i V64-5. Derfra bør det holde helt hjem.

Les mer

Bjerke Travbane - 20.08.2018 (1)

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Eirik Høitomt har flere fine vinnersjanser i mandagslunsjen. Husk at innleveringsfristen er allerede kl 11:10. 

Les mer

Leangen Travbane - 20.08.2018 (2)

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: I det avsluttende unghestløpet med 40 000 til vinneren tror jeg det står mellom to hester. Vill Solen blir min banker i løpet for de beste kaldblodshestene.

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: To kaldblodshester med fin kapasitet blir mine bankere, men de må prestere på topp for å innfri for det er noen gode hester imot.

Les mer

V75 Tingsryd

Dagens Spel

Tips til Tingsryd av Dagens Spel: Det er jackpot i V75 - med 3 015 201 kroner ekstra i syverpotten. Husk også at Tingsryd er Sveriges lengste bane. En runde er 1609 meter.

Les mer

V5 Gøteborg Galopp

Dagens Spel

Tips til Göteborg galopp av Dagens Spel: En hest som fightet som en løve, men som måtte nøye seg med annenplass sist bør få sin velfortjente revansje nå.

Les mer

V4 Gøteborg galopp

Dagens Spel

Tips til Göteborg galopp av Dagens Spel: V4-omgangen er svært åpen, og her oser det høy utbetaling. Vi stoler på en hest som har prikket toppformen til denne omgangen.

Les mer

V5 Momarken

Pål Solheim

Tips til Momarken av Pål Solheim. Galileo får full tillit og blir min banker også i kveldens V5 spill. Geir Flåtens og hans flotte elitetraver tar turen til Momarken på søndag og det med solide seiersambisjoner.

Les mer

V65 Momarken

Pål Solheim

Tips til Momarken av Pål Solheim. Geir Flåtens og hans flotte elitetraver Galileo tar turen til Momarken på søndag og det med solide seiersambisjoner. Motstanden denne gangen er betydelig enklere enn hva han normalt konkurrerer i mot. Jeg tror han tar...

Les mer

Galileos gaveløp ?

#

Pål Solheim

Tips til Momarken av Pål Solheim. Geir Flåtens og hans flotte elitetraver Galileo tar turen til Momarken på søndag og det med solide seiersambisjoner. Motstanden denne gangen er betydelig enklere enn hva han normalt konkurrerer i mot. 

Les mer

V4 Bergen

Frode Gjesdal

V4-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Roli Eld og Anni'e Boy har begge gode sjanser. På det store V4-forslaget garderer jeg sistnevnte. 

Les mer

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Fam B.R. bekreftet at hun er i voldsom utvikling da hun slo en så god hest som Red Shankly R.S. tirsdag. Nå er selskapet enklere. 

Les mer

V75 Bergen

Frode Gjesdal

V64-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Det er klare favoritter i flere av løpene, og like klare utfordrere i mange av dem. Annie's Boy og Roli Eld blir mine alenestreker. 

Les mer

Avgjør på styrke

#

Lars Anvar Kolle

V75 Bergen: Bankeren har dårlig spor, men er klart best og bør ha en topp vinnersjanse selv fra ytterste spor på vingen. Jeg tror han legger på til tre strake.

Les mer

V5 Gävle

Dagens Spel

Tips til Gävle av Dagens Spel: Vi sparte V5-bankeren til den siste avdelingen. Hesten har vunnet tre V75-løp på imponerende vis og travet sitt kanskje aller beste løp i karrieren sist.

Les mer

V5 Harstad

Frode Gjesdal

V5-tips til Harstad av Frode Gjesdal: Kringlers Viktor (V5-4) er Nord-Norges beste kaldblodshest i øyeblikket, men det at han har galoppert innledningsvis i tre av de siste fem startene gir grunn til bekymring. 

Les mer

V65 Harstad

Frode Gjesdal

V65-tips til Harstad av Frode Gjesdal: Juliano Extreme blir muligens ikke dagens største favoritt, men hesten er klart best i V65-innledningen og blir min alenestrek. 

Les mer

V65 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: En hest som ikke har vunnet på en stund, men som har en riktig oppgave nå får tillit. Vi har stor tro på at han får full uttelling.

Les mer

V64 Gävle

Dagens Spel

Tips til Gävle av Dagens Spel: En hest som har vært blant de beste i årgangen skal være helt overlegen mot de hestene han nå støter på.

Les mer

V5 Århus

Dagens Spel

Tips til Århus av Dagens Spel: En hest som debuterer for Steen Juul har en passende oppgave og bør ha en strålende mulighet direkte.

Les mer

V5 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: Tilsynelatende langt enklere å komme til mål i V5 enn i V65. To bankere, Rocket Man (V5-5) og 5 Storm Teddy (V5-4) og Rocket Man har strålende fredagstilbud og bør sørge for det.    

Les mer

V65 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: Vi har stoppet opp ved Easy To Win (V65-4) som banker. Ikke på grunn av navnet, men for lett blir det ikke; hverken for bankerforslaget eller spilleren som skal til seks rette. Dog står vårt valg rett til, har vist form,...

Les mer

Ikke grunnet navnet

#

Joar Lysaker

V65 Tips til Biri, av Joar Lysaker: Vi har stoppet opp ved Easy To Win (V65-4) som banker. Ikke på grunn av navnet, men for lett blir det ikke; hverken for bankerforslaget eller spilleren som skal til seks rette. Dog står vårt valg rett til, har vist...

Les mer

V4 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Dagens Spel: Torsdag er siste løpsdag før Derbyhelgen om en drøy uke. Da blir det løp både lørdag og søndag, og særlig på sistnevnte dag vil det bugne av sportslige høydepunkter. Dette gjør selvsagt at elitehestene og de beste...

Les mer

V65 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Torsdag er siste løpsdag før Derbyhelgen om en drøy uke. Da blir det løp både lørdag og søndag, og særlig på sistnevnte dag vil det bugne av sportslige høydepunkter. Dette gjør selvsagt at elitehestene og de beste...

Les mer

V4 Örebro

Dagens Spel

Tips til Örebro av Dagens Spel: En hest som har fått et nytt gir i skoløs utgave står flott til og møter helt riktig motstand. Vi har stor tro på seier i V4-3.

Les mer

V5 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Bankeren? – Vanskelig! Her velger man blant de mest galopplystne og de lite vinnervillige. Vi går for den mest kapasitetssterke, som da også er den mest galopplystne, Gomnes Hans T. (V5-3).

Les mer

Et negativt valg

#

Joar Lysaker

V5 Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Bankeren? – Vanskelig! Her velger man blant de mest galopplystne og de lite vinnervillige. Vi går for den mest kapasitetssterke, som da også er den mest galopplystne, Gomnes Hans T. (V5-3).

Les mer

V5 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 3 Eldvina (V5-4) er ingen sikker vinner, men vårt halmstrå i en vrien V5. Hoppa er i toppform, og Adrian Solberg Akselsen er en meget dyktig sjåfør.  

Les mer

V65 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Til tross for at flere av løpene har få hester, er de ofte svært åpne. Sikreste vinner er Kjempen (V65-3). Winmecredit (V65-1) har perfekte forutsetninger og prøves som støttebanker.

Les mer

Kroner i lufta

#

Joar Lysaker

V65 Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Til tross for at flere av løpene har få hester, er de ofte svært åpne. Sikreste vinner er Kjempen (V65-3). Winmecredit (V65-1) har perfekte forutsetninger og prøves som støttebanker.

Les mer

V5 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro Galopp av Dagens Spel: En hest som har et par solide prestasjoner i det siste bør ha en stor mulighet til å ta seg av dette løpet for hester som aldri har vunnet.

Les mer

V4 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro Galopp av Dagens Spel: En hest som dro stor fordel av lang distanse sist har lignende forutsetninger og har en ypperlig sjanse til å vinne igjen.

Les mer

Tiger og Tyr

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror på to bankere i en sportslig veldig bra omgang. 4 Eye of the Tiger i V76-1 har vunnet i begge sine starter og virker å ha mye å gå på, mens 11 Moe Tyr i V76-5 møter billig motstand.

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Frode Hamre viser stadig fram gode kaldblodshester. En som virkelig har funnet formen er Eikfaksen som blir min alenestrek også i V5. 

Les mer

V76 Bjerke

Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Mange gode hester på farten, men for mange av dem er siktet rettet mot klasseløpskvalifiseringer om to uker. Jeg bankertipper to hester som begge jager teten.

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.