Tipsarkiv

Viser tips for perioden 11.08.2017 til 17.08.2017

V4 Eskilstuna

Dagens Spel

Tips til Eskilstuna av Dagens Spel: En hest som imponerte stort direkte etter pause sist kan ventes ytterligere forbedret og bør ha en kjempesjanse til å vinne.

Les mer

V5 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Lunsjløp er spillerutfordringer, og vi legger hodet på stabben: 1 Egge Jarl (V5-2) blir vår banker. Ikke travsikker, men den har vist kapasitet nok til å kunne være den beste ferskingen i sitt løp. – Alternativ...

Les mer

Best blant ferskinger?

#

Joar Lysaker

V5 Drammen Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Lunsjløp er spillerutfordringer, og vi legger hodet på stabben: 1 Egge Jarl (V5-2) blir vår banker. Ikke travsikker, men den har vist kapasitet nok til å kunne være den beste ferskingen i sitt løp. –...

Les mer

Bjerke Travbane - 16.08.2017 (4)

Banker i bånn

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg finner den sikreste bankeren i V76-finalen. Der står en formsterk hest nydelig til, og jeg tror han leder hele veien. Også i travrittet har jeg funnet en banker.

Les mer

Tre bankere prøves

#

Pål Solheim

V76 tips ved Pål Solheim. Til onsdagens V76 løp lanseres det tre bankere, det gjør at man har mulighet til å gardere relativt bredt i noen av løpene, i håp om å fange opp noen "outsidere" underveis. Flere av løpene ser åpne ut på forhånd og det kan bli...

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Stortalent som banker V5 tips ved Pål Solheim. Geir Vegard Gundersen har flere flotte treåringer på sin stall i år, i kveldens V5-avslutning kommer han ut med et nytt stortalent. Spiderman T.G så lysende ut i prøveløpet og jeg tror det kun er en stor...

Les mer

V76 Bjerke

Pål Solheim

Tre bankere prøves V76 tips ved Pål Solheim. Til onsdagens V76 løp lanseres det tre bankere, det gjør at man har mulighet til å gardere relativt bredt i noen av løpene, i håp om å fange opp noen "outsidere" underveis. Flere av løpene ser åpne ut på...

Les mer

Bro Park - 16.08.2017 (2)

V5 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: En hest som er betydelig enklere ute enn i de siste startene bør ha en topp sjanse til å vinne V5A-4.

Les mer

V4 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: V4-rebusen er svært åpen, og her oser det kjempehøy utbetaling. Vi tar sjansen på å banke en hest som var veldig god sist det var 1200 meter på sand.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Det kryr ikke av bankerkandidater innenfor V5-rammen. Til slutt falt jeg ned på en debutant med fine rapporter i ryggen. 

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Forus av Frode Gjesdal: Duellen mellom Tomeld Ø.K. og Lille Jerkeld blir spennende. Interessant også om Greuyhound d'Estino er tilbake etter en skuffende innsats i NM. 

Les mer

V5 Vaggeryd

Dagens Spel

Tips til Vaggeryd av Dagens Spel: Vi har klokkertro på at en hest som står nydelig til kommer til å lede fra start til mål.

Les mer

V4 Vaggeryd

Dagens Spel

Tips til Vaggeryd av Dagens Spel: En riktig vinnerhest som har vunnet 11 løp på 22 forsøk var toer etter flere måneders pause sist. Han bør vinne igjen nå.

Les mer

V64 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: Tet fra start til mål lyder som en meget mulig taktikk for hesten vi stoler på som V64-banker. Hesten er dessuten i strålende form.

Les mer

V4 Cabourg

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Cabourg av Jean-Baptiste Lechat: - Tirsdagens V4-løp i Cabourg bør ha en sikker vinner i avslutningsløpet. 5 Aldo Star har en perfekt oppgave og skal normalt vinne dette løpet på enkleste vis.

Les mer

V5 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: I sin tredje start ligger alt til rette for den første seieren. Hesten står flott til og møter riktig lag.

Les mer

V4 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: En hest i fortsatt utvikling og som har imponert i de siste startene har en topp sjanse til å innfri som V4-banker mot passende motstand.

Les mer

V64 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: Sist sjokkerte hun ved å slå hingstene i derby. Nå venter Svenskt Oaks, og da ligger alt til rette for en ny førsteplass.

Les mer

V4 Leangen

Frode Gjesdal

V4-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Creek's Survivor gjør sin første start på drøyt to måneder i V4-3. Det kan fort være snakk om en vinner på direkten. 

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Beyond The Clouds er den eneste som har påført vinnerhesten Cirkeline Day et nederlag. Reprise i V5-5?

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Det er flere gode favoritter på farten. Jeg valgte en jernhest som i løpet av en måned har startet på Jarlsberg, i Harstad, på Biri og på Momarken. 

Les mer

Borgèn slukker sorgen

#

Pål Solheim

V5-tips ved Pål Solheim. Thor Borg kommer til Bjerkes tidlige lunsjløp for å kjøre èn hest. Dette blir også min banker for dagen. Delicious Dream viste tidlig i år at dette er en traver av rett sort. Hun er rask og tåler å gjøre en del selv i løpene nå...

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Borgèn slukker sorgen V5-tips ved Pål Solheim. Thor Borg kommer til Bjerkes tidlige lunsjløp for å kjøre èn hest. Dette blir også min banker for dagen. Delicious Dream viste tidlig i år at dette er en traver av rett sort. Hun er rask og tåler å gjøre e...

Les mer

V4 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: Ei hoppe som har tent til på alle sylindrer får full tillit. Vi har klokkertro på at hun dirigerer hver meter.

Les mer

V75 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: En topphest gjester Dannero og står ypperlig til i et flott spor. Vi blir meget overrasket om han taper.

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: En interessant duell kan vi få i V5-2. Syoss er ubeseiret i Norge, men må nå bryne seg på Loquito Star som muligens når teten. 

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Fabian B.R. gjør en interessant start i V65-finalen. Aagre-traveren, som er den siste som slo Ferrari B.R. i samløp utfordres av Massive Speed. 

Les mer

V5 Åby

Dagens Spel

Tips til Åby av Dagens Spel: Åby Stora Pris står for tur, og vi finner V5-bankeren i det andre heatet. Det oser tet hele veien for vårt bankerbud.

Les mer

Igjen Ferrari-dags?

#

Joar Lysaker

V75 Drammen Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Verdensrekordholderen Ferrari B.R. er ute og pusser på formen foran kvalifisering og finale til Norsk Derby. Dagens største og antagelig sikreste vinner er nevnt. Med det har man intet grunnlag for...

Les mer

Går mot Ferrari'n

#

Lars Anvar Kolle

V75 Drammen: 7 Ferrari B.R. blir de flestes V75-banker lørdag, men jeg tror årgangseneren kan få problemer med å nå teten. Derfor velger jeg å gardere den store folkebankeren.

Les mer

V4 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: 7 Ferrari B.R. (V4-1) og Per Oleg Midtfjeld får innlede dette spillet med bankerverdighet. Vi garderer moderat i de øvrige tre avdelinger. Samlebonger er en mulig løsning.

Les mer

V5 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Ingen Ferrari i V5-spillet, men et interessant forslag til banker, synes vi: 9 Lancelot Royal (V5-2) har man fått voldsom sving på, og den har et perfekt spor med tanke på å gå med i rygger og så fyre av sin speed til...

Les mer

V75 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Verdensrekordholderen Ferrari B.R. er ute og pusser på formen foran kvalifisering og finale til Norsk Derby. Dagens største og antagelig sikreste vinner er nevnt. Med det har man intet grunnlag for kjempeutbetaling. V...

Les mer

V4 Bodø

Frode Gjesdal

V4-tips til Bodø av Frode Gjesdal: Myr Faksen klarte ikke å hente to tillegg på sprint under V75-dagen i Harstad 15/7. Det er noe enklere imot når han nå har en tilsvarende oppgave. 

Les mer

V5 Bodø

Frode Gjesdal

V5-tips til Bodø av Frode Gjesdal: Riktig fine spilleløp i Bodø denne lørdagen. Jeg mener svenskegjesten X. Factor (som ikke må forveksles med sin norske navnebror som starter i et senere løp) har en topp sjanse i V5-2. 

Les mer

V4 Åby

Dagens Spel

V4-tips til Åby av Dagens Spel: V4-løpene overlapper med V65, og det er ingen grunn til å lete fram en annen banker. 

Les mer

V65 Åby

Dagens Spel

V65-tips til Åby av Dagens Spel: Bankeren er en Peter Untersteiner-trent og -kjørt 4-åring som nærmer seg 300 000 innkjørt i år. 

Les mer

V64 Umeå

Dagens Spel

V64-tips til Umeå av Dagens Spel: Flere tohestersoppgjør på papiret. Vi fant bankeren i V64-4, mens vi jager en smell i V64-1 på det største forslaget. 

Les mer

Bankeren i monté

#

Joar Lysaker

V65 Biri Tips til Biri, av Joar Lysaker: Monté-raceren 1 Staro Kiss of Fire (V65-3) og seiersvante Liv Pedersen framstår som det klart beste bankeralternativet i V65-spillet. Vi garderer moderat i de øvrige avdelingene, men nevner at likeledes...

Les mer

V5 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: 12 Vetle Petter (V5-2) radet opp seirer, men slik har det ikke blitt i de to seneste startene. Tøff motstand og tøffe reiser er forklaringen. Rett motstand nå, men dårlig spor for storfavoritten.  Moderat gardering for o...

Les mer

V65 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: Monté-raceren 1 Staro Kiss of Fire (V65-3) og seiersvante Liv Pedersen framstår som det klart beste bankeralternativet i V65-spillet. Vi garderer moderat i de øvrige avdelingene, men nevner at likeledes seiersvante 12...

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.