Tipsarkiv

Viser tips for perioden 14.01.2018 til 20.01.2018

Gringoen skremmer alle

#

Lars Anvar Kolle

Gulljackpot V75 Bjerke: I en omgang hvor det er mulig å vinne 18 millioner kroner tror jeg den sikreste bankeren er en hest jeg hadde gleden av å kuske selv i den siste starten.

Les mer

V4 Örebro

Dagens Spel

V4-tips til Örebro av Dagens Spel: Det er ingen utpregede bankere som peker seg ut, men vi går for en "lås" i V4-4. Høy utbetaling kan ikke utelukkes. 

Les mer

V65 Örebro

Dagens Spel

V65-tips til Örebro av Dagens Spel: Vi tror på en favoritt i innledningen av V65-spillet. I likhet med dagens outsider markerte hesten form sist. 

Les mer

V64 Gävle

Frode Gjesdal

V64-tips til Gävle av Dagens Spel: Claes Sjöström returnerte fra Gävle med to seirer forrige mandag. Nå kan det bli ny seier på banen litt nord for Stockholm. 

Les mer

V5 Århus

Dagens Spel

V5-tips til Århus av Dagens Spel: Det er en ordentlig seiersmaskin som får tilliten som V5-banker. I Birger Jørgens-regi har Lilo d'Amour sju strake seirer ved banen i Århus. 

Les mer

Vincennes

Jean Baptiste Lechat

V4 Vincennes v/Jean Baptiste Lechat: Et V4-spill uten banker, nærmest ligger 2 El Ninio Haufor i den første avdelingen. Jeg vet at hesten trener sterkt etter pause.

Les mer

Tallet er sju

#

Joar Lysaker

V65 Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: To meget sterke V65-bankere finnes i 7 Staro Iowa (V65-4) og 7 Hip Hop d’Estino (V65-2). Alenestrek blir det også for 7 Valokaja Hindø (V65-5). En feilfri 6 Anica Fine (V65-6) også en vinner.

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips Jarlsberg, av Joar Lysaker: 7 Staro Iowa (V5-2) og 7 Valokaja Hindø (V5-3) tar vi med som bankere inn i V5-spillet. V5-1 og -5 helgarderes.

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: To meget sterke V65-bankere finnes i 7 Staro Iowa (V65-4) og 7 Hip Hop d’Estino (V65-2). Alenestrek blir det også for 7 Valokaja Hindø (V65-5). En feilfri 6 Anica Fine (V65-6) også en vinner.  

Les mer

Åby - 18.01.2018 (1)

V64 Åby

Frode Gjesdal

V64-tips til Åby av Frode Gjesdal: Dagens banker har tjent 100 000 kroner på sine to siste starter, og kommer til start med toppform. Outsideren er norgesrekordholder.

Les mer

Momarken Travbane - 18.01.2018 (3)

V5 Momarken

Pål Solheim

Tips til Momarken ved Pål Solheim. Dagens V5 spill blir forankret med tilsvarende banker som i V4. Det betyr at Floris Baldwin får full tillit i begge V-spillene. For øvrig blir det spennende å se Erga Fanten (V5A-5) første gangen ut i regi travtrener...

Les mer

V4 Momarken

Pål Solheim

Tips til Momarken ved Pål Solheim. Dagens rett byr på fine spilleløp og min banker for dagen er en nykommer fra stallen til duoen "Bullern" /Malmin. Floris Baldwin har nå fått et løp i kroppen i deres regi og kan forventes kraftig forbedret til denne...

Les mer

Nykommer med løp i kroppen

#

Pål Solheim

Tips til Momarken ved Pål Solheim. Dagens rett byr på fine spilleløp og min banker for dagen er en nykommer fra stallen til duoen "Bullern" /Malmin. Floris Baldwin har nå fått et løp i kroppen i deres regi og kan forventes kraftig forbedret.

Les mer

Bergen Travpark - 18.01.2018 (2)

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Bolt Action har en fin oppgave på papiret. Jeg tror Hendeland-traveren returnerer til Forus med seier i bagasjen. 

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Gjester fra Forus er med på å gi løpene i Bergen en ekstra dimensjon. I dag bankerspiller jeg to rogalandshester i V65. 

Les mer

V4 Axevalla

Dagens Spel

V4-tips til Axevalla av Dagens Spel: Bankeren var med i V75 sist, og gjorde seg ikke bort. Det ser ut som en god vinnersjanse. 

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg jager en smell i to løp, og avslutter med en banker som er i fin utvinkling i det sise V5-løpet. 

Les mer

V4 Bjerke

Frode Gjesdal

V4-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Troll Svenn er en meget dyktig montéhest. Holder Helene Kolle ham i trav skal det være snakk om en topp vinnersjanse. 

Les mer

V76 Bjerke

Frode Gjesdal

V76-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er flere åpne løp denne onsdagen. Jeg velger to bankere for å få råd til bred gardering i to av de senere løpene.  

Les mer

V64 Solvalla

Dagens Spel

V64-tips til Solvalla av Dagens Spel: Bankeren har tatt to enkle seirer på rad for far og sønn Untersteiner. Vi tror det er god sjanse for den tredje strake.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Enklere bankervalg i V5-spillet der Tomeld Ø.K. normalt legger konkurrentene i montéfeltet på rygg.

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Forus av Frode Gjesdal: Det er få vinnerkandidater i de fleste løpene, men ikke enkelt å finne en klink vinner. Jeg tror bankeren min leder hele veien, men blir han i det hele tatt favoritt?

Les mer

V4 Skellefteå

Dagens Spel

V4-tips til Skellefteå av Dagens Spel: Dagens banker har vært gjennom en lang periode der han fikk lite til å klaffe. Sist slo han til med V75-seier. Også dagens outsider viste form sist. 

Les mer

V4 Mantorp

Dagens Spel

Tips til Mantorp av Dagens Spel: I sin nest siste start imponerte han med enkel seier. I V75-finalen sist var han egentlig enda bedre. Her bør han vinne.

Les mer

V64 Eskilstuna

Dagens Spel

Tips til Eskilstuna av Dagens Spel: En formhest som elsker lange løp har en riktig oppgave nå, og vi tror han løser den med glans.

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: "En eller mange" må være strategien i flere av løpene i V5-spillet. Til slutt valgte jeg å bankerspille en debutant som er usikker, men trolig dønn overlegen feilfritt. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Master de Pan blir stadig mer voksen, og vant helenkelt sist. Tet hele veien virker sannsynlig. Jeg bankerspiller også Jarand etter at den hardeste opponenten ble strøket. 

Les mer

V75 Östersund

Dagens Spel

Tips til Östersund av Dagens Spel: En god hest som er tilbake for fullt etter løpsopphold nærmer seg storformen. Vi synes det oser tet fra start til mål.

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Det er en ganske så interessant V5-omgang, helt uten soleklare holdepunkt. Jeg gjør unna bankervalget på direkten.  

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Den ene bankeren er ganske opplagt, mens den andre er sjanseartet. Flere av løpene er åpne. Det ser spillemessig interessant ut. 

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.