Tipsarkiv

Viser tips for perioden 25.06.2017 til 01.07.2017

To seiersmaskiner vinner

#

Lars Anvar Kolle

V75 Drammen: Jeg har blinket ut to bankere jeg har stor tro på. Dene ene er en travritt-spesialist av dimensjoner. Den andre har vunnet seks av syv starter i karrieren.

Les mer

V65 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: En hest med høy kapasitet og som møter overkommelig motstand bør ha en topp sjanse til å ta seg av den tredje avdelingen.

Les mer

V64 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: En hest som har vist herlig innstilling i det siste er fortsatt ubeseiret etter seks starter. Vi finner ingen grunn til å gardere.

Les mer

Örebro - 29.06.2017 (1)

V4 Örebro

Dagens Spel

Tips til Örebro av Dagens Spel: Ei hoppe som nesten med garanti alltid ender i toppen har en passende oppgave og bør ha et høyt bud inne på seieren.

Les mer

Bergen Travpark - 29.06.2017 (2)

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Urutinerte hester preger de to siste V5-løpene. I V5-5 finner jeg min banker i en hest som kommer ut i ny regi etter pause. 

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Det er to store og berettigede favoritter i Bergen torsdag kveld, men de fire øvrige løpene byr på vanskeligheter. 

Les mer

Øvrevoll Galopp - 29.06.2017 (2)

V4 Øvrevoll

Marie Fretheim

Tips til Øvrevoll av Marie Fretheim: En flott løpsdag og et spennende V4-spill. Min banker er dansk og vant på Klampenborg i siste start.

Les mer

V65 Øvrevoll

Marie Fretheim

Tips til Øvrevoll av Marie Fretheim: En flott løpsdag med Guineas-løpene som sportslige høydepunkt. Min banker kommer i den femte avdelingen. Hesten vant sist og er ute på en bedre distanse nå.

Les mer

Bjerke Travbane - 29.06.2017 (1)

V5 Bjerke

Pål Solheim

Malmin styrer bankeren V5 tips ved Pål Solheim. Torsdagens lunsjløp preges av hester på jakt etter ønskede startpoeng til kommende løp. Det betyr ofte åpne løp og bra utbetalinger for de som løser rebusen. Min alenestrek kommer ut i V5A-5 fra spor åtte...

Les mer

V5 Charlottenlund

Dagens Spel

Tips til Charlottenlund av Dagens Spel: En meget vrien omgang står for tur, og det ligger en meget høy utbetaling i lufta. Vi sjanser på en formsterk hest som banker.

Les mer

v5 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: En argentinsk import som så bra ut i kvalifiseringen bør ha en topp sjanse til å vinne direkte. I en meget vrien V5 får han bankertillit.

Les mer

V4 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: Sist hadde hesten ikke klaff med løpsopplegget, men holdt farten flott. Formen er på topp, og her burde alt ligge til rette for en plass i toppen.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Banker på Lille Olga   V5 tips ved Pål Solheim. Til kveldens V5 spill bruker jeg banker på Lille Olga og Eirik Høitomt. Flott form og relativt billig motstand gjør at jeg spiller banker på en 3 års hoppe mot eldre hester. Som i V76 spillet garderer jeg...

Les mer

V76 Bjerke

Pål Solheim

Superonsdag med 800,000 ekstra i syverpotten. V76 tips ved Pål Solheim. Som en av de få i kveld garderer jeg storfavoritten Vetle Petter. Det kan være bortkastede penger, men det er første gang ut på stayerdistansen 2600 meter og han møter bla...

Les mer

Eventyret fortsetter

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Ti starter har gitt åtte seirer for hesten jeg har klokkertro på i V76-finalen. Lang distanse er neppe noe minus for hesten som rader opp førsteplasser.

Les mer

V5 Åby

Dagens Spel

Tips til Åby av Dagens Spel: Ei hoppe som har vunnet to av de tre siste startene bør ha en topp sjanse til å vinne igjen.

Les mer

V4 Åby

Dagens Spel

Tips til Åby av Dagens Spel: En hest som kommer fra en stall i kjempeform bør ha en kjempegod sjanse til å vinne V4-finalen. Sist var hesten meget god etter tung reise.

Les mer

V64 Visby

Dagens Spel

Tips til Visby av Dagens Spel: En hest som elsker travritt og som har imponert stort i denne konkurranseformen i det siste har en ny ypperlig sjanse til å innfri.

Les mer

V4 Forus

Frode Gjesdal

V4-tips til Forus av Frode Gjesdal: I Lykkje May har Kjetil Djøseland ei 3-årshoppe som muligens kan henge med i årgangsløpene til høsten. I kveld møter hun eldre hester i V4-1.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Geir Mikkelsen kjører tre av mine favoritter i V5. I tillegg til Sejr Gammelsbæk og Achilleus jager Syoss den andre strake seieren i V5-4.

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Forus av Frode Gjesdal: Det er flere interessante dueller denne tirsdagen. Sejr Gammelsbæk skal hente tillegg på Greyhound d'Estino, mens Wayne Brogård trolig må gå den tunge veien for å slå formsterke Jag Photo.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: Jeg tror at Envole Destinee er en mulig vinner i V4-2. Hesten har blitt preparert for løpet og oppgaven virker perfekt for hoppa. De øvrige løpene har mange vinnerkandidater.

Les mer

V5 Bollnäs

Dagens Spel

Tips til Bollnäs av Dagens Spel: En hest som debuterte med mersmak for ny trener sist har en topp sjanse til å legge på til to strake førsteplasser.

Les mer

V4 Bollnäs

Dagens Spel

Tips til Bollnäs av Dagens Spel: En tøffing i strålende form og som galopperte bort noe som virket som en sikker seier sist har en topp sjanse til umiddelbar revansje.

Les mer

V64 Halmstad

Dagens Spel

Tips til Halmstad av Dagens Spel: Vi gir full tillit til en hest som ikke har vunnet på en stund, men som har en kjempebillig oppgave denne gangen. Her oser det seier.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

CALYPSO H. til slutt Nok en gang presenterer Bjerke en meget åpen lunsjomgang hvor det kan vanke fine feriepenger til de som klarer 5 rette. Jeg vurderer det slik at en feilfri CALYPSO H. i V5A-5 er det beste holdepunktet i dagens V5 spill og håper å...

Les mer

Oppstart mot Jarlsberg-uka

#

Joar Lysaker

V65- Jarlsberg Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Oppstarten mot Jarlsberg-uka finner sted i kveld, med kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix Hoppeløp. De tre løpene utgjør tre av V65-løpene, som alle bør spilles billig. Vi har her en spennende...

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: 3 Silver Wing (V5-4) blir alles holdepunkt i V5-spillet. Fire løp bør kunne spilles ganske billig, mens V5-finalen er jungelaktig.  

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Oppstarten mot Jarlsberg-uka finner sted i kveld, med kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix Hoppeløp. De tre løpene utgjør tre av V65-løpene, som alle bør spilles billig. Vi har her en spennende banker.

Les mer

V4 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: En hest som har vist seg å beherske travritt på en utmerket måte har en drømmeoppgave og blir vårt holdepunkt i V4-spillet.

Les mer

V75 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: En meget spennende V75-omgang står for tur (husk at det er jackpot i V75). Vi tror det går mot en meget høy utbetaling.

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: El Viktor jager sin femte strake seier i Tjomsland-regi i V5A-3, men å hente 20 meter på en feilfri U.R. Faxe ser ikke enkelt ut.

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Løpene på Sørlandet ser relativt oversiktlige ut på forhånd. Sportslig er 4-årige Moe Tjalves årsdebut i V65-6 spennende. 

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.