Tipsarkiv

Viser tips for perioden 05.12.2018 til 11.12.2018

V5 Gävle

Dagens Spel

Tips til Gävle av Dagens Spel: En hest som viste bra kapasitet allerede i debuten står interessant til og bør ha en solid sjanse til å toppe premielisten.

Les mer

V4 Gävle

Dagens Spel

Tips til Gävle av Dagens Spel: En god sprinter som er i strålende form har perfekte betingelser og bør ha en topp sjanse til å vinne.

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En hest som skuffet noe sist, men som var desto mer imponerende gangen før bør ha en topp sjanse til å ta seg av dette oppgjøret.

Les mer

Leangen Travbane - 10.12.2018 (2)

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Crackajack får tilliten som banker også i V5, mens Longcat Hanover og Grytting Ida er andre mulige holdepunkt for samlebongspillerne.

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Det er et par-tre klare bankerkandidater på farten innenfor V65-rammen. Il Jerven bør vinne i ungdomsløpet, mens jeg tror Crackajack stopper Bestbyarsenals seiersrekke. 

Les mer

Halmstad - 10.12.2018 (2)

V5 Halmstad

Dagens Spel

Tips til Halmstad av Dagens Spel: En hest som fikk luka for sent til å avgjøre sist har en perfekt oppgave nå. Vi tror seieren blir et faktum og lar ham stå ugardert.

Les mer

V4 Halmstad

Dagens Spel

Tips til Halmstad av Dagens Spel: Vår banker kan neppe være med å kjøre om teten, men han har god tid til å avgjøre på og legger trolig på til tre strake.

Les mer

Färjestad - 10.12.2018 (1)

V64 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: Vi gir full tillit til en hest med fire strake førsteplasser og som ser ut til å takle alle slags løpsopplegg. Vi holder ham for å være klart best i feltet.

Les mer

V5 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: En hest som ble utkontret i kamp om seieren sist er på jakt etter snarlig revansje. Vi tror han lykkes.

Les mer

V4 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: Vi stoler på en hest som imponerte stort i comebacket sist. Vi tror ny seier venter.

Les mer

V75 Boden

Dagens Spel

Tips til Boden av Dagens Spel: Sist han gjestet Boden vant han storløp. Nå står han nydelig inne i løpet, og vi kan ikke skjønne hvem som skal utfordre ham.

Les mer

V5 Charlottenlund

Dagens Spel

Tips til Charlottenlund av Dagens Spel: En hest som debuterte første gangen ut for Steen Juul kommer høyst sannsynlig til å vinne nå, og vi nøler ikke med å singelstreke.

Les mer

V5 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Ingen banker peker seg ut i V5-spillet. Det nærmeste vi kan komme, er Cliff Hydrup i finalen. Dog intet sikkert kort, og bedre på full distanse enn på sprint. - Vårt forslag blir imidlertid bankerfritt.

Les mer

V65 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Siv Emilie Løvvold er en meget dyktig monté-utøver. I kompaniskap med Valiant Dalimo (V65-2) innfridde hun for et par uker siden med letthet vårt bankertips. Litt tøffere imot nå, men ikke verre enn at dette syn...

Les mer

Monté-rytteren sikrest

#

Joar Lysaker

V65 Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Siv Emilie Løvvold er en meget dyktig monté-utøver. I kompaniskap med Valiant Dalimo (V65-2) innfridde hun for et par uker siden med letthet vårt bankertips. Litt tøffere imot nå, men ikke verre enn at dette...

Les mer

V5 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: Sveriges beste kaldblodshest er på farten, og svært mye skal til for at han skal tape. Vi tror han vinner igjen.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Det er flere gode 4-åringer på farten i V5-2 - tradisjonsrike Gullsmed Otterens løp. Professor Ø.K. blir favoritt, men han kommer ikke til dekket bord.

Les mer

V4 Forus

Frode Gjesdal

V4-tips til Forus av Frode Gjesdal: Deep Sea Dream er en av landets absolutte formhester. Om ikke dette løpet kommer for tett på seieren på Klosterskogen forrige lørdag, vinner han trolig igjen. 

Les mer

V75 Forus

Frode Gjesdal

V75-tips til Forus av Frode Gjesdal: Pål Buer kjører begge mine bankere og kan få en toppdag på hjemmebane. Samtidig kjemper Frode Hamre, Magnus Teien Gundersen og Tom Erik Solberg om V75-championatet blant kuskene.

Les mer

Satser på formhester

#

Lars Anvar Kolle

V75 Forus: Jeg satser på to formhester i en omgang hvor jeg synes det er småvrient. Her kan det fort bli bra utbetalinger. 

Les mer

V5 Harstad

Frode Gjesdal

V5-tips til Harstad av Frode Gjesdal: Juliano Extreme får bankertillit også i V5. I det avsluttende løpet starter hester fra fem forskjellige distanser i et grunnlag der hestene er variable.

Les mer

V65 Harstad

Frode Gjesdal

V65-tips til Harstad av Frode Gjesdal: Det er to ordentlige vinnerhester som får tillit som bankere denne lørdagskvelden. Camilio har 16 seirer på 36 starter i karrieren, mens Juliano Extreme jager årets sjuende seier.

Les mer

V65 Örebro

Dagens Spel

Tips til Örebro av Dagens Spel: En meget bra hest som står riktig til blir meget vrien å hanskes med i V65-3.

Les mer

V64 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: En hest som tok sin aller første seier i sin siste start har en prima mulighet til å legge på til to strake.

Les mer

V5 Billund

Dagens Spel

Tips til Billund av Dagens Spel: En hest som briljerer nærmest uansett distanse har en ny topp mulighet. Han vant tross galopp sist og er i strålende form.

Les mer

Én eller mange

#

Joar Lysaker

V65   Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Det er flere store og til dels gode favoritter. Det blir dermed tre bankere og deretter gardering innenfor beløpsrammen for vårt forslag. Desidert sikreste vinner anser vi å være Princess Corner og Eirik Høito...

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Femårige Goldstile (V5-3) var god hos Pål Buer, men er klart videreforedlet i regi Frode Hamre. Tom Erik Solberg kusker igjen vår V5-banker. Spill billig i V5-4 og garderer romslig ellers.

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Det er flere store og til dels gode favoritter. Det blir dermed tre bankere og deretter gardering innenfor beløpsrammen for vårt forslag. Desidert sikreste vinner anser vi å være Princess Corner og Eirik Høitomt i...

Les mer

V4 Östersund

Dagens Spel

Tips til Östersund av Dagens Spel: En hest som vant i finfin stil sist har fått nytenning hos sin nye trener. Vi tror han vinner igjen.

Les mer

V64 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: En hest som har vunnet fire løp på ni starter har en riktig oppgave på papiret og har en topp sjanse mot riktig motstand.

Les mer

V5 Bjerke

Frode Gjesdal

V5-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Det er en del jevne løp innenfor lunsjrammen. De helt store vinnerhestene finner vi ikke, men Mr. Adisak er en nyttig hest som jager årets tredje seier i V5-4.

Les mer

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Gomnes Faks har stabilisert seg mye i det siste, og blir favoritt i V5-5. Men han har et langt hardere løp på papiret enn i seiersløpene. 

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Tangen Tia må regnes med en god vinnersjanse i V65-1. Hun har en meget fin oppgave grunnlagsmessig. 

Les mer

V4 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: En hest som debuterte med enkel seier virker å ha en god del å gå på og bør ha en topp vinnersjanse igjen.

Les mer

V75 Bjerke

Frode Gjesdal

V75-tips til Bjerke av Frode Gjesdal: Jeg tror Dimoko Merci er klassen bedre enn sine jevnaldrende konkurrenter i V75-2, og at Rapide Frecel har en topp sjanse i V75-6/DD-1.  

Les mer

Merci og Sirikit

#

Lars Anvar Kolle

V75 Bonus Bjerke: Den første omgangen av V75 Bonus står for tur, og jeg har blinket ut hva jeg tror er to sikre vinnere. Begge jakter sin tredje strake seier.

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.