Tipsarkiv

Viser tips for perioden 19.09.2017 til 25.09.2017

Hagmyren - 25.09.2017 (2)

V5 Hagmyren

Dagens Spel

Tips til Hagmyren av Dagens Spel: En hest som vi holder for å være overlegen i klassen får full tillit. Vi tror ikke han taper mot hestene han nå møter.

Les mer

V4 Hagmyren

Dagens Spel

Tips til Hagmyren av Dagens Spel: En hest som vi holder for å være overlegen i klassen, og som har en topp kusk i Ulf Ohlsson, skiller seg ut som omgangens holdepunkt.

Les mer

Mantorp - 25.09.2017 (1)

V64 Mantorp

Dagens Spel

Tips til Mantorp av Dagens Spel: En kapasitetshest som utrolig nok ikke har vunnet løp i kveld får sjansen nå. Vi synes oppgaven er helt perfekt.

Les mer

Bjerke Travbane - 25.09.2017 (2)

V5 Bjerke

Pål Solheim

Tips til Bjerke av Pål Solheim: Sigbjørn Kolnes har en stall full av kvalitetshester. Han trener mandagens V5-banker. Vær oppmerksom på at V5-løpene starter opp allerede kl 11.10.

Les mer

Goeie Gozer nok en gang

#

Pål Solheim

Travtips ved Pål Solheim. Travtrener Sigbjørn Kolnes har en stall full av kvalitetshester og Goeie Gozer er en av de. Dette er en meget lovende fireåring som er moden for større oppgaver enn lunsjtrav. Babycat er en annen meget god fireåring som kommer...

Les mer

Leangen Travbane - 25.09.2017 (3)

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Jeg velger et forslag med to bankere i kveldens avsluttende V5-spill. Røyns Stjernen imponerte stort sist han var ute på hjemmebane. Har siden vært syk, men formen skal være intakt. 

Les mer

V4 Leangen

Frode Gjesdal

V4-tips til Leangen av Frode Gjesdal: To skikkelige seiersmaskiner er på farten i V4-spillet. Jeg bankerspiller den mest usikre av dem - Helle Spik. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Er det noe som biteR på Valley Ivan? Nå skal han ut fra ellevtespor på sprint to dager etter å ha travet 1.13 på lokalkjøring i Bjugn. Jeg garderer. 

Les mer

V75 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: Det er kjempepott i V75, for det er jackpot med 4 418 755 kroner ekstra i syverpotten. Vi stoler på en hest som drar stor fordel av Bro Parks lange oppløp.

Les mer

V5 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: Sist fikk han et meget nyttig løp i kroppen etter lang hvile. Nå tror vi han innleder en seiersrekke.

Les mer

V4 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: Sist var hoppa først imål, men ble disket på grunn av en trang situasjon. Nå er det en revansjelysten hest som er på jakt etter ny førsteplass.

Les mer

V5 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 5 Eye of the Tiger (V5-1) blir vår banker også i V5-spillet. I tillegg blir det alenestrek på (4) Hazil Boko (V5-5), som viser seg fra en stadig bedre side.  

Les mer

V65 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 1 Bongo (V65-3) og 5 Eye of the Tiger (V65-4) blir kjempefavoritter i sine respektive avdelinger. Disse og 9 Kaksen (V65-1) står alle ugardert hos oss.

Les mer

To kjempefavoritter

#

Joar Lysaker

V65 Klosterskogen Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 1 Bongo (V65-3) og 5 Eye of the Tiger (V65-4) blir kjempefavoritter i sine respektive avdelinger. Disse og 9 Kaksen (V65-1) står alle ugardert hos oss.

Les mer

V4 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: En seiersmaskin av de sjeldne blir holdepunktet i V4. Kun da hun hadde en meget dårlig dag gikk hun på et nederlag.

Les mer

V75 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: En hest som elsker å vinne og som har et løpshode av gull får bankertillit. Hesten har vunnet helenkelt de to siste gangene.

Les mer

Kolle: - Håper å vinne

#

Lars Anvar Kolle

Superpott V75 Färjestad: Det er en utrolig interessant V75-omgang som står for tur, og jeg har blinket ut to bankere som jeg har stor tro på innfrir. Jeg håper selv å gjøre norske spillere glade i V75-1.

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Kjetil Helgestad tar turen til Sørlandet med et par fine hester på transporten. Jeg støtter meg til en av dem som V5-banker. 

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Gylden Balder har hatt problemer i forsøket på å komme tilbake i eliten. Dagens løp likner på det han vant da han debuterte i Tjomsland-regi. 

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: Hesten er i strålende form og elsker travritt. Dessuten har han feltets desidert beste rytter. Ny seier venter.

Les mer

V64 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: Sist vant hesten lekende lett fra tet. Nå blir det løp i rygg, men vi tror ingen kan stå imot vår formhest.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: - Til V4-løpene på Vincennes fredag mener jeg det skal være en nærmest sikker vinner innledningsvis. 3 Django Riff er den beste hesten i feltet og tåler et offensivt løpsopplegg, jeg blir veldig skuffet om ha...

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Vi manøvrerer uten banker i V5-spillet. Dermed blir det tre tohesterløp. – Må du ha en banker, er 1 Ulk Delle Selve (V5-1) det beste alternativet.

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Vi styrer utenom et par store favoritter og lanserer vallaken med det meget spesielle navnet Aner Ikke (V65-3) som banker. 

Les mer

Jo, vi aner

#

Joar Lysaker

Vi styrer utenom et par store favoritter og lanserer vallaken med det meget spesielle navnet Aner Ikke (V65-3) som banker. Merk at det er 512 000 jackpotkroner i sekserpotten.

Les mer

V4 Visby

Dagens Spel

Tips til Visby av Dagens Spel: En hest som leverte en makeløs opphenting etter stor galopp sist blir omgangens soleklare holdepunkt. Hun blir meget vrien å nekte seieren.

Les mer

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Det kan bli mye Pål Buer i Bergen denne kvelden. I tilligg til min banker i begge V-spill, kjører han favoritten i 3-årsløpet, Rymix. 

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Ridoline Park har gått flere gode løp i V75 den siste tiden. Går ned en klasse eller to, og er dagens sikreste vinner. 

Les mer

V5 Drammen

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Lunsjløp med klare favoritter eller favorittsjikt. Vår banker blir en som så langt ikke har syntes å ha vært på lag med gudene, 4 Gentle Design (V-4).

Les mer

Venn med gudene?

#

Joar Lysaker

Tips til Drammen, av Joar Lysaker: Lunsjløp med klare favoritter eller favorittsjikt. Vår banker blir en som så langt ikke har syntes å ha vært på lag med gudene, 4 Gentle Design (V5-4).

Les mer

V4 Øvrevoll

#

Marie Fretheim

Tips til Øvrevoll av Marie Fretheim: En fin V4-runde med muligheter for god utbetaling. Bankeren kommer i den andre avdelingen; en hest som allerede har vunnet fire løp i år.

Les mer

V65 Øvrevoll

#

Marie fretheim

Tips til Øvrevoll av Marie Fretheim: Ikke veldig mange hester, men allikevel en V65-runde som kan vise seg å bli vrien. Jeg banker en hest i V65-2 som har en veldig fin oppgave på papiret.

Les mer

V5 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro Galopp av Dagens Spel: En hest som fikk mange pluss i margen etter en positiv debut har nok lært mye av det løpet. Vi tror på ytterligere fremgang nå.

Les mer

V4 Jägersro Galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: V4-omgangen er veldig vrien, og vi tar sjansen på en banker som egentlig har perfekte betingelser. Det oser store penger.

Les mer

V5 Odense

Dagens Spel

Tips til Odense av Dagens Spel: En hest med 18 strake førsteplasser fortsetter å imponere. Vi kan ikke gardere denne gangen heller.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

"Dansken" får tilliten Travtips ved Pål Solheim. Min V5-banker for kvelden er en fersk treåring på besøk fra Danmark. Chap AP har vist fine ting i sine tre starter og ser ut til å bli bedre for hver start. Jeg tror dyktige Tom Erik Solberg loser floken...

Les mer

V76 Bjerke

Pål Solheim

På rå styrke Travtips ved Pål Solheim. Eldhusodin er under kraftig utvikling og ser ut til å bli bedre for hver start. Han er fremfor alt sterk og jeg tror han kan kneble dagens konkurrenter selv med en runde ute i sporene. V76 løpene for øvrig holder...

Les mer

Tet hele veien

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: jeg synes en hest står svært interessant til med tanke på tet hele veien i V76-avslutningen. Hesten er lynrask i uttaket, og jeg tror ingen kan nekte ham føringen. 

Les mer

På rå styrke

#

Pål Solheim

Travtips ved Pål Solheim. Eldhusodin er under kraftig utvikling og ser ut til å bli bedre for hver start. Han er fremfor alt sterk og jeg tror han kan kneble onsdagens konkurrenter selv med en runde ute i sporene. 

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: Tirsdagens V4-veddemål fra Paris er av det åpne slaget. De fleste løpene har mange vinnerkandidater, så det tryggeste er å spille 3-4 hester i hver avdeling.

Les mer

V5 Momarken

Pål Solheim

Kolbu Kæsj ordner cashen ? Travtips ved Pål Solheim. Andre Henning Stensen tar en av sine sjeldne turer til Momarken og jeg vil tro det har litt med Kolbu Kæsj sine seiersmuligheter. Han har også et oppsitt i V65-2 (Barbarian Division), som kan være en...

Les mer

Tyri Loke i innledningen

#

Pål Solheim

Den flotte fireåringen til Geir Flåten møtte overmakten i Derbykvalifiseringen sist, men har i kveld et flott løp på papiret og får min tillit som dagens banker. Løpene for øvrig er som vanlig utfordrende når det gjelder Momarken. Dette til tross for a...

Les mer

V65 Momarken

Pål Solheim

Tyri Loke i innledningen Travtips ved Pål Solheim. Den flotte fireåringen til Geir Flåten møtte overmakten i Derbykvalifiseringen sist, men har i kveld et flott løp på papiret og får min tillit som dagens banker. Løpene for øvrig er som vanlig...

Les mer

V5 Skellefteå

Dagens Spel

Tips til Skellefteå av Dagens Spel: En hest som har vært imponerende god i sommer har muligheten igjen mot ikke avskrekkende motstand.

Les mer

V4 Skellefteå

Dagens Spel

Tips til Skellefteå av Dagens Spel: En meget lovende 3-åring som har vunnet halvparten av startene virker å være et meget godt holdepunkt.

Les mer

V64 Eskilstuna

Dagens Spel

Tips til Eskilstuna av Dagens Spel: Ifjor ble det syv førsteplasser på elleve forsøk. Nå er hun tilbake etter pause, har fått et løp i kroppen og har perfekte forutsetninger. Vinner direkte?

Les mer

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.