Kjetil Djøseland og Lykkje May. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

- Står spennende til

Kjetil Djøseland seler ut flere stallhester under tirsdagens kjøring på hjemmebanen Forus. Størst spenning knytter det seg til en meget kapabel fireårs hoppe.

V65
Av: Jan Elvestad, Equus media
Publisert: 02.04.2018 20:49

Hesten vi tenker på er 1 Lykkje May (V65-3) som trolig er den mest kapable hoppa i sin årgang. Hun har vist stor fart, men galoppene har kommet både titt og ofte. 
- Hva kan du fortelle i forkant av tirsdagens løp Kjetil Djøseland?

Volte passer bra
-  Først, jeg er ikke uenig med dag i at 1 Lykkje May(V65-3) kanskje er den mest kapable i sin årgang. Tirsdag synes jeg vi står spennende til. Med bare to hester på strek bør det bli feilfri avgang, jeg mener dessuten at hoppa er noe mer travsikker på volte enn på auto. Det er gode hester både på 20 og 40 meter tillegg, men om Lykkje May traver feilfritt skal det godt gjøres å hente inn tillegget. Jeg kjører til start med seiersambisjoner.  

- I 1.løp har jeg et håp om å klare dobbeltseier til stallen. 14 Talent Ø.K. er den med størst kapasitet, feilfritt er det snakk om en vinner. 3 Smedheim Staut gikk greit til andrepremie i sin første start, men var ikke helt kjørbar. Jeg setter på stengt hodelag til dette løpet og håper på en andreplass.
- 6 Champlain (V65-2) har jeg hatt på stallen i rundt to måneder. Han trener fint, og virker forholdsvis travsikker. Selv fra et spor litt langt ute på bilvingen tror jeg vi skal være med å kjempe helt i toppe. En stor outsider i mine øyne.
9 Mr. Malando (V65-5/V5-2/DD-1) gikk et fint løp i V75 i siste starten. Han var meget fin når jeg kjørte et hurtigarbeid forrige tirsdag. For de som velger å gardere 1 Syoss er min hest aktuell.

Trener meget fint
9 Into The Sun (V65-6/V5-3/DD-2) gjør en spennende årsdebut. Han fikk pause i høst etter mange tøffe løp og skal møte vel forberedt til dette løpet. Han har fungert meget fint i flere 20-jobb, jeg blir ikke overrasket om vi kan dukke opp fremst på målfotoet. Må også si at jeg er meget godt fornøyd med startsporet i årsdebuten.