Anders Lundstrøm Wolden. Foto: www.hesteguiden.com

- Kan vinne igjen

Anders Lundstrøm Wolden sender ut talentet 6 Love Me E.P. etter pause, men varsler passivt løp og tror mest på en annen 4-åring i samme løp.

V76
Av: Rolf-Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 03.04.2018 20:33

4 Giggs B.R. i 2. løp/V76-1 innledet karrieren først i år som 4-åring, men har gjort sine saker bra med to seire og en annenplass på tre forsøk. Nå kan seiersprosenten øke ytterligere.
- 4 Giggs B.R. har et bra spor, og ser fortsatt fin ut i trening. Det er bedre hester imot nå, men han har form nok til å kunne vinne et slikt løp, sier Anders Lundstrøm Wolden til Equus.
- Hva med 6 Love Me E.P. i samme løp som på vårparten i fjor ble regnet som den kanskje beste 3-årshoppa i årgangen?
- 6 Love Me E.P. klarte ikke helt å følge opp det hun viste innledningsvis, men fikk pause og har nå trent bra noen måneder. Hun skal få en gjennomkjøring første gang ut, og det blir et passivt løp i førstespor. Om det er krefter igjen, blir det å kjøre til slutt. Hun er ikke mer enn en liten outsider onsdag.

Skal gå i rygg
9 T.B.'s Trøllgutt i 7. løp/V76-6/V5A-3/DD-1 møtte årgangseliten ved flere tilfeller som 3- og 4-åring, men har vært plaget av skader og misset stort sett hele fjorårssesongen. 21. mars gjorde hesten comeback, men ble sliten etter et tøft løp i dødens.Nå forsøker han seg igjen.
- 9 T.B.'s Trøllgutt var jeg godt fornøyd med sist, men ikke like mye av kusken. Dødens var ikke det jeg ønsket meg. Hesten må gå i rygg, helst i førstespor, og da kan han avslutte bra. Han har et fint løp på papiret, og skal regnes som en outsider, mener Wolden.