Betty og kusk Steinar Hammersborg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tre i fremre rekke?

- Tendensen er lik for mine tre deltagere onsdag kveld, de er på vei opp i form. Hestene har hver sin mulighet til å være med i fremste rekke.

V76
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 02.04.2018 20:55

Ordene tilhører travtrener Steinar Hammersborg, og som fortsetter omtalen på følgende vis;

* 2 BETTY (V76-1) har trukket et bra spor, hun kommer fra en grei innsats. Den dagen utstyrte jeg henne litt for lett i balansen. Travet var kanskje litt kavete. Jeg føler at formen har gått fram og at hun er moden for en bra innsats. Korrekt nok stiller et par bra konkurrenter, en av dem er 9 Tiger Man E.P.. Jeg tør imidlertid ikke avskrive Betty, som er verd litt oppmerksomhet.

* 5 DREAM ON PLUSH (V76-2) er også i ferd med å tenne til. Det ser ut til å bli tempo underveis. Jeg utstyrer henne barbeint foran, og med sko bak. Hun er heller ikke helt borte.

* 7 GHANDI B.R. (V76-7) har ikke startet på noen uker, men fungerer godt i trening. Han fikk et spor litt langt ute bak bilvingen. Jeg går med en plan om å teste ut barbeint på alle fire, og gjør det allerede under oppvarmingen. Fungerer det, blir det slik. Om ikke velger jeg å sette på sko foran.

- Hvilken av dine tror du mest på Hammersborg?
- De kan kjempe i toppen med klaff. Jeg greier ikke å skille på dem, avslutter han til Equus.