Tror på Hills And Dales

- Hestene kan mangle litt luft, men det kan gå allikevel. 3 Hills And Dales (V4-4) er den beste sjansen, sier Jägersro-trener Hans-Inge Larsen til Equus. Han sender ut tre hester på Jägersros åpningsdag.

V4
Av: Tom W. Johannessen, Equus media
Publisert: 03.04.2018 20:46

* Her er Hans-Inges kommentarer foran starten på en bane der baneforholdene blir gode. Det er de ikke på Bro Park som har innstilt løpsdagen 8. april.

- 9 Glorias Express 
(1. løp) ser bra ut i trening. Har vært i gang i hele vinter. Mangler skarpe jobb, men har uansett vinnersjanse her. 2200 takler hun. Min nest beste sjanse onsdag.

7 Miss Chocolate (V4-3) har bra kapasitet. Hadde litt uflyt og utur i fjor. Kan gå både forfra og bakfra. Har slått bra hester fra tet, vi får se hva vi gjør nå. Uansett er dette en vinnersjanse. Jeg har ingen fast jockey, Elione Chavez rir her. Shane Karlsson er hos Patrick Wahl i Stockholm i år.

3 Hills And Dales (V4-4). Ogå Chavez på denne som nå går ned i klasse. Er en god vektbærer og ser veldig fin ut, det gjør han forøvrig alltid. Ikke veldig rask ut. Min beste sjanse denne løpsdagen.