Sigbjørn Kolnes. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

Hovedrolle direkte?

- Jeg har med tre bra hester til Bergen, men vil trekke fram en nykommer som min aller beste sjanse, sier Sigbjørn Kolnes - fortsatt med et smil om munnen etter Pingus Vangs overraskende seier i Klosterskogen Grand Prix.

V65
Av: Magne Engebretsen, Equus media
Publisert: 04.04.2018 13:53

Der var førstepremien hele 300 000 kroner, og det var en førsteplass som Bjerke-treneren setter høyt:
- Det var en herlig seier, men ikke helt sjokkerende. Jeg har alltid tro på at Pingus Vang kan levere en sterk innsats, og nå fikk han full klaff i et storløp, sier Sigbjørn Kolnes - før fokus rettes mot løpene i Bergen:
- 5 Tortuga Bi i 5. løp/V65-5/V5A-2/DD-1 er en spennende debutant. Jeg har ikke hatt henne så lenge på stallen, men hun har gjort et fint inntrykk. Jeg merker at det er traver. Hun har trent 1.19/1600 meter på en tiltalende måte. Alt i alt vil jeg si at hun er stallens beste sjanse. Hun har et bra spor og møter etter hva jeg kan skjønne riktig motstand.

Trener prima
I 1. løp/V65-1 sender han ut 5 Eye of the Tiger - hesten som vant 5 av 13 starter ifjor og løp inn 316 000 kroner. Nå skal 7-åringen følge opp:
- Han har trent fint foran årsdebuten. Han har fått flere hurtigarbeider hvor han har fungert positivt, men det har ikke gått raskere enn i 1.20-fart. Han har et bra spor og er god på volte. Jeg ser dette som en god vinnersjanse direkte.
- 3 Brother Tuck i 2. løp/V65-2 har utvikliet seg fint, og jeg tror det skal være en god del til å gå på. Han er travsikker og er kjapp fra start. Sporet er bra. Jeg synes at også dette ser ut som en bra sjanse. Jeg drar til Bergen med tre hester jeg har god tro på, sier Sigbjørn Kolnes.