Nicklas Westerholm. Foto: Kanal75

Westerholm har nøkkelen

Nicklas Westerholm er en ung framgangsrik trener med base på Romme travbane. Han kjører stort sett sien hester selv, men fredag "låner" han bort to hester på Bollnäs.

V64
Av: Jan Elvestad, Equus media
Publisert: 05.04.2018 10:51

Med hele 57 hester på treningsliste har 27-åringen nok å gjøre, og framgangene er fine. Hittil i år har det blitt 22 stallseire på kun 95 starter. Fredag sender han to hester til start på Bollnäs, begge er seiersaktuelle.
Banens tipsekspert Mats Persson er ikke i tvil om at begge vinner og bankertipper begge;

5 Tornado Gel (V64-2) har høy kapasitet for klassen. Han galopperte seg riktignok bort i siste starten, før det har han gjort to flotte innsatser i regi Westerholm. Feilfritt skal det være snakk om en solid mulighet, jeg tror gjestekusk Ulf Eriksson kan seiersdefilere etter løpet.
10 Emmylou Love (V64-3) har vunnet sine to starter for Westerholm, begge seirene er tatt på en imponerende måte. Kommer fredag til start fra bakspor i et stallmannsløp, med urutinerte Alexander Ljungman i sulkyen. Kusken har ennå ikke vunnet løp på sine 17 første starter, nå skal det være dags for karrierens første. Jeg tror også dette er en banker! 

Mats Persson har også en outsider på lur;
6 Super Zantos (V64-6/DD-2) vinner ikke så ofte lenger, men formen for dagen er upåklagelig. Vallaken møter riktig motstand i fredagens løp, med litt tur på veien kan årets første seier bli bokført.