Hillary B.R. har gjort alt rett. Nå venter årets viktigste løp for superhoppa.. Foto: hesteguiden.com

- Alt vel, lover Geir Vegard

Et stevne preget av kvalifiseringer til Prinsesse Märtha Louises pokaloppgjør venter, to for hopppene og to i åpen avdeling. 
- Alt er vel med mine fire deltagere, åpner Geir Vegard Gundersen.

V65
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 15.07.2018 12:43

Gundersen, for tiden satt på sidelinjen etter å ha pådratt seg et brudd i en arm, ser lyst på det. 
- Skaden er i ferd med å leges helt, de siste dagene har vært gode. Om to, tre uker er jeg klar til å kjøre løp, lover han.

Forstår spillerne
Den største favoritten av dem alle i kveld er 2 Hillary B.R. i V65-1. 
- Hun fikk et godt spor, og har en bra oppgave. Jeg forstår at hun er favoritt. 3 Blueridge Sun (V65-2), 7 Noble Superb (V5-4) og 2 Max Brady er også i rute, de har trent fint etter innsatsene på Jarlsberg. Jeg ser egentlig ingen skyer på himmelen, avrunder Gundersen til Equus.

Opp fra Tengsareid
En annen som smiler til livet akkurat nå er Åsbjørn Tengsareid. 
- Gårsdagen på Årjäng ble nesten litt for mye. Det kom svært nære personer for meg fra Rogaland og som heiet fra sidelinjen. Allerede da merket jeg at jeg ble rørt. Etter seieren med Zelov fikk jeg treffe på Bernt Lindstedt og Stig H. Johansson på seremoniplass, to legender. Nei, dette tok meg veldig, innrømmer Åsbjørn. 
- Er du klar for dyst i kveld da?
- Absolutt, Jeg har tre hester å fortelle om. 5 Miss Tanic (V65-1) er solid, og kjemper om en plassering bak 2. Hillary B.R.. 7 Thankful (V65-2) har vært veldig fin for Øystein Tjomsland, men ikke i siste starten hvor det viste seg at hun var sjuk. Jeg er spent på innsatsen i kveld, kapsitet finnes og spillerne bør ta oss med på bongen. 
- Sistemann er 6 Neslands Faksen (V65-6/DD-2). 
- Ja, han er egentlig best på sprint, men voltestart vil passe bra, og at vi ikke har hest på utsiden. Jeg håper og tror på en feilfri innsats. Om vi skulle få løpet i en god rygg er han aktuell for seier, avslutter Åsbjørn til Equus.