foto : mh : Gariella Laestander på vei til stallen etter en seier med tidligere storstjernen Face The Evil. Foto: Kanal75

- Stor, kjapp, fikser volte

- Om intet plutselig skulle inntreffe skal 5 Marciano (V4-1) kjempe i toppen, han er i form.

V4
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 15.07.2018 21:08

Gabriella Laestander reiser relativt langt for å delta på Kriteriebanen Dannero straks nedenfor Örnskjöldsvik og ved området man kaller «Höga Kysten» på mandag. 
- Jeg liker løpene mine hester skal være med i. Voltestart tror jeg ikke blir til plunder for Marciano (hovedsaksbilde, kusk er Lutfi Kolgjini, red. anm.) som vant sist, og som virker å beholde formen. Jeg seler han ut i vanlig vogn og med et åpent hodelag. En eventuell bruk av amerikanervogn får vi vente med, til det er mer penger å kjøre om, understreker hun.

Bedre enn vist
I V4-3 starter 2 Manstone’s Classic, en hedershest som Gabriella er oppriktig glad i. 
- Han har hatt all verdens uflaks over tid. Punktering i løp har skjedd, sjeneringer også. Formen er mye bedre enn det programraden vil ha det til. Samtidig tør jeg ikke strekke meg lengre enn å ha tro på en plassering blant de 3-5 første. Det som er positivt mandag er at distansen er lengre og det favoriserer Manstone’s Classic, avrunder Laestander til Equus.