Illustrasjonsfoto. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Hundrelapp ble 327 000

En mann fra Finnmark spilte 5+ Lyntoto for 100 kroner til løpene i Frankrike igår. Resultat: Gevinst på 327 000 kroner - Kona måtte dobbeltsjekke for å se at summen stemte, jubler han.

QPlus
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 16.07.2018 11:51

- Jeg regner meg som en typisk Lyntoto-spiller. Jeg spiller V75 ganske ofte og V64 en gang imellom. Og 5+ av og til. Igår fikk jeg et innfall om å satse en hundrelapp i 5+. Jeg tenkte ikke mer over det, men så kom gevinstvarsel fra Norsk Rikstoto. Jeg trodde først ikke at summen kunne stemme; at noe var galt, men så gikk jeg inn på "min side" og så at jeg faktisk hadde vunnet 327 704 kroner. Jeg måtte få kona til å lese korrektur for å se at det ikke var noen kommafeil, men nå har det gått opp for meg at jeg har vunnet. Dette er stort, sier mannen fra Finnmark.

Ikke første gang
Finnmarkingen forteller at det ikke er første gangen han har vunnet på hest:
- Faktum er at jeg vant 36 000 kroner i V75 den aller første gangen jeg spilte. Da satt jeg og fulgte V75-sendingen på tv og hadde to hester i det siste løpet. I tillegg til den som ga 36 000 kroner hadde jeg en hest som ville gitt mer enn millionen. Du kan trygt si at det var spennende, men jeg har aldri latt meg rive med. Jeg er en sporadisk spiller som ikke kommer til å ta av selv om dette er min største gevinst noensinne. Kona og jeg har ferie, så dette var et fantastisk tilskudd til feriekassa, sier mannen fra Finnmark.