Peter Untersteiner varsler for at 1 Kash Brodda blir overflydd i V64-1. Foto: tr Media

Blir overflydd

Jackpot V64 - 1 Kash Brodda seiler opp som en av dagens største favoritter i V64-1, men trener og kusk Peter Untersteiner sier at sporet er sjanseartet siden hun blir overflydd.

V64
Av: Rolf-Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 16.07.2018 10:08

Det er Jackpot i V64 i kveld og ekstra mye penger å spille om. Peter Untersteiner er nesten som vanlig en nøkkelkusk, og dette sier han om sine mange betrodde hester.

Kan startgaloppere
- 1 Kash Brodda i V64-1 var ikke bra i årsdebuten, og hun har fått en treningsperiode i etterkant. Nå føles hun mye bedre. Gjør hun som i trening kommer hun til å gjøre et bra løp, men sporet er et usikkerhetsmoment siden hun ikke kan beholde teten, varsler Untersteiner i sin forhåndskommentar. Han er også redd sporet kan bli vrient for en annen betrodd stallhest, 4 Mellby Guard i V64-2.
-
 4 Mellby Guard har levert tre fine løp og vært positiv. Hun er litt hissig, så spor fire er et faremoment. Vi håper hun løser feilfritt. Da kjemper hun i toppen.

- Bra for klassen
- 1 Darling Harbour
 i V64-4 er i fin hoppe med skjøre bein. Nå ser alt bra ut. Jeg tror alt kommer til å fungere, og da er hun bra for klassen.
9 Rex Lane i V64-5 er litt vanskelig å bedømme etter pause, men hesten trener fint.

Fast sist!
- 10 Le Vicomte i V64-6 er i fin form. Han satt fast med mye krefter spart sist, og var veldig bøs ved målgang. Vi håper han snart får uttelling for sin fine form. Det blir vanlig sulky denne gangen, informerer Peter Untersteiner.

JACKPOT i V64
Det ligger 1 110 339 kr ekstra i sekserpotten på Mantorp i kveld.