Mye taler for at Spiderman T.G. fortsatt er ubeseiret etter starten i V76-1. Foto: hesteguiden.com

Fortsetter seiersmarsjen

Geir Vegard Gundersens suksesstall rader opp seire som aldri før. Onsdag kommer to nye hester til start. Vi tror det er snakk om bankere.

V76
Av: Rolf-Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 16.07.2018 13:40

Først ute er 7 Spiderman T.G. i V76-1. Den 4-årige lillebroren til Support Justice har bare startet tre ganger, men imponert. Sist kom hesten tilbake etter ni måneders pause, men det betydde lite og han vant sprettlett.
- 7 Spiderman T.G. var veldig fin sist. Han ser like fin ut i trening. Sporet er langt ute, men hesten er rask og Magnus setter nok fart direkte. Det handler om bra mulighet, sier GV til Equus. Selv har han vært på sidelinjen i seks uker etter ulykken på Bjerke, hvor han pådro seg et armbrudd. Nå er det snart klart for comeback:
- Onsdag har det gått seks uker, og det var minimumstiden legen sa. Jeg har kjørt hest i trening, og alt gikk bra. Jeg er nok snart tilbake i banen, sier GV.

Seks av sju
Gundersen senior sender 6 Code Bon til start i V76-7/V5-4/DD-2. Hesten har vært borte i to måneder, men ikke grunnet skade.
- 6 Code Bon vurderte vi Harper Hanovers lopp med på Solvalla, men sto over. Vi skulle startet på Leangen, men da var stallen båndlagt av Mattilsynet. Nå går vi for ny runde i Sølvdivisjonen. Alt ser bra ut med hesten, og også han skal ha god mulighjet, mener Geir Vegard Gundersen.