Hans Christian Holm kjører bankeren Bonjovi B.R. Foto: Marion Klette

Kjører gjerne i tet

Får Hans Christian Holm nok kreditt som travtrener? Faktum er at han ofte ordner vinnere, det med et begrenset materiell. Onsdag kveld kan "HC" styre og stelle i V76-4. - Jeg kjører gjerne i tet med 1 Nora Noark, påpeker han.

V76
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 07.05.2018 14:50

Kjapt oppsummert rundt mannen som kjører i hvit dressfarge;
Under åras løp har 52-åringen fra Eiksmarka utenfor Oslo hentet inn mer enn 75 millioner kroner til hesteeierne. Om få uker passerer Hans Christian 1600 triumfer som kusk. Ved flere tilfeller er det blitt championater rundt forbi, både som stallmann og som profesjonell. 
Så langt denne sesongen kan HC skilte med 30 triumfer på 216 forsøk, en seiersprosent på 13,8.

Stolt
Hans Christian kan være stolt av det arbeidet som er utført med 1 Nora Noark i V76-4. 
- Naturligvis er jeg fornøyd og passer på å rose alle på stallen som bidrar. Hoppa har kommet seg mer og mer, samtidig understrekes at konkurransen hardner til. Inntjeningen har vært såpass i vinter og nå på våren, påpeker han til Equus. 
- Ettersom Nora Noark er kvikk ut satser jeg på å kjøre i tet. Hun skal regnes igjen.

Advarer
Holm byr på mer. 
- Spillerne skal være litt oppmerksom på 11 Troll Ess (V76-1) også. Eieren Lars Garberg Kvåle har endret noe på treningsopplegget i det siste. Innsatsen på Magnor 1. mai var bra. Etter galopp kom Troll Ess solid tilbake. Jeg kjenner ikke all verden til motstanderne, men løpet virker å være jevnt besatt. En outsider, melder Holm. 
- 4 Positano (V76-2) har jeg kun sett fra sidelinjen. Hesten begynte bra, men falt av litt etter hvert. Det blir moro å teste denne, avslutter Hans Christian.