Startraske Frascati B.R. er en spennende outsider i ny regi. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Humøret er tilbake

3 Frascati B.R. gjør en interessant debut for Alexander Heisholt i V65-6. - Hesten begynner å få tilbake humøret.. Jeg gleder meg til starten, sier Alex til Equus.

V65 V5 DD
Av: Rolf-Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 08.05.2018 12:34

3 Frascati B.R. i 6. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 hadde en fin 3-årssesong, og et sterkt første halvår i 2017, men viste så dalende form. Nå debuterer 5-åringen i regi av Heisholt, som har hatt en et voldsomt oppsving som trener det siste halvåret. Det har gitt flere hester i trening, blant dem Frascati B.R.

- Ikke dødens
- 3 Frascati B.R. 
har jeg hatt siden siste start, og hesten har vist forbedring hele tiden. Han har ikke vært inne på bane, men er godt trent og skal være godt forberedt. Han har taklet svingene på Klosterskogen tidligere, og hesten virker ukomplisert. Jeg vil ikke ha dødens første gang ut. Frascati B.R. er rask fra start, og jeg håper kusken finner en bra posisjon. Hvor langt det rekker, vet jeg ikke, og han er en typisk outsider.
- 11 Waikiki Man er også ny for meg, og han kom inn på stallen etter siste start. Hesten er mer sterk enn speedig, og han trenger tempo for å komme inn i leken. Ut fra treningen å dømme har jeg mest tro på Frascati B.R., sier Heisholt.