Bjørn Steinseth. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

God for 1.31

Bjørn Steinseth sender ut et kobbel av interessante hester på hjemmebane. Den kanskje mest interessante opplysningen har han foran V65-4: - Der tror jeg at jeg kjører 1.31, sier han.

V65
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 18.05.2018 11:23

Hesten han akter å kjøre 1.31 med er årsdebuterende 11 Ulvendina i 4. løp/V65-4/V5A-1. Hoppa vant to av ni starter ifjor og var lovende, men har ikke startet siden oktober:
- Vi planla å gi henne en treningspause, men den har blitt lenger enn hva jeg hadde trodd. Jeg har ikke vært hundre prosent fornøyd med henne, men nå er hun på riktig vei Jeg tror hun viser en 1.31-tid, og jeg håper og tror at vi skal kjempe om seieren, for dette er en hest med kapasitet, sier Biri-treneren.

Også i løpet før, 3. løp/V65-3, har han en interessant kaldblodshest til start, 5 Valle Oda, som årsdebuterte med tredjeplass på Magnor:
- Hun var ok, men ikke mer i årsdebuten. Hun har vært betraktelig bedre i trening etterpå og drar stor fordel av autostart. Det samme gjør 3 Børke Balderina, som leverte en flott sisterunde etter galopp sist. Jeg synes begge disse to er aktuelle, men har stor respekt for 11 Solva, som er veldig god i grunnlaget.
- 2 Chere i 6. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 årsdebuterer. Hun har trent fint og har vært positiv i rutineløp. Hun er primært ute for å få en god reise og en ditto opplevelse, men motstanden er ikke verre enn at jeg tror vi kan kjempe i toppen direkte med litt klaff.
- 7 Fourty Genius i 7. løp/V5A-4 har virkelig kommet seg. På Momarken sist var han vireklig god. Lang distanse er ikke noe minus. Jeg klemmer til fra start, vil til tet og tror på god sjanse til å lede hele veien.
- 9 Only's Pride i 8. løp/V5A-5 har ikke vært noen stjerne, men viste fremgang sist. Jeg tror han traver 1.16 full vei, og han er veldig rask fra start. Jeg tror på en god trippelmulighet, kommenterer Bjørn Steinseth.