Catherine's Chevy og Eirik Høiomt. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

To gode holdepunkter

Jeg har stor tro på at 9 Catherine's Chevy vinner V75-3, og jeg har stor tro på at 7 Will Prinsen utnytter springsporet og tar seg av V75-finalen.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 18.05.2018 12:45

1. avd: Et spennende stayerløp innleder omgangen. 7 N.Y. Coeur De Soleil er en tøffing som har riktige forutsetninger denne gangen. Han kan runde alle. 1 Perillat er en meget god stayer, og det samme er 2 Darco. Begge hører tidlig hjemme på bongen. 9 Urakas Gilbak er på vei mot storformen og elsker langløp. Ufarlig er heller ikke svenske 11 Stall Varningsom viste form i seiersløpet sist.

2. avd: 10 Sundby Søss har form på topp og har sterke avslutninger som sitt varemerke. Hun kan runde alle. 1 Bråtnes Eyr står flott til på strek og kan lede hele veien. Min egen 3 Eigelands Rebecca er en fidus. Hun står helt riktig inne i dette oppgjøret. 9 Tangen Elvira har mye inne, men hun er ikke til å stole på.

3. avd: 9 Catherine's Chevy er en fantastisk bra 3-åring som må finne seg i være storfavoritt til å vinne Hans Petter Tholfsens minneløp selv fra bakspor. Særlig seieren på Solvalla i den nest siste starten var av det imponerende slaget.

4. avd: Jeg tror tre hester gjør opp. 1 Bjørkeviking står nydelig til og kan fort være en vinner fra tet. 3 Sprett Odin har aldri vært bedre enn han er nå og står flott til. Den tredje jeg ser med sjanse er 6 Philip Ess, som er mye bedre enn hva programraden indikerer.

5. avd: 8 Muscle Hustle er en meget god svensk elitehest som kan være en vinner selv fra spor åtte. Han er vant til å gjøre mye selv og er herdet fra tøffe selskap. 3 Donatomite er en lynrask sprinter som fort kan lede hele veien - om han kommer seg forbi 1 Photo Lavec fra start. Sistnevnte har mye inne og er ikke ueffen om han viser hele sitt register.

6. avd: Dette er et prima 4-års-løp hvor jeg tror mest på 1 Vainqueur R.P. Han feilet i årsdebuten, men det var et arbeidsuhell. Her kan han lede hele veien, men det finnes noen riktige sterke motbud. 5 Hard Times skuffet sist, men fjorårets Kriterie-vinner må selvfølgelig tidlig regnes. 6 Gretzky B.R. er en meget god 4-åring som absolutt skal regnes.3 A Brave Heart får sin ilddåp her, men en hest med fem strake må man alltid ha respekt for. 8 Ghazi B.R.årsdebuterer fra spor åtte, men var så god ifjor at han må med på bongen tross uviss form.

7. avd: 7 Will Prinsen vant på sterk tid sist og viste knallform. Her står han flott til i springspor og kjører seg trolig tidlig til tet. Derfra skal det en svært god hest til for å slå ham.