Niclas Benzon i aksjon. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Best i øst, og uten sko

- Han er klart best uten sko. I tillegg skjerper hesten seg med «spö». 5 Prince Tanic (V75-7/DD-2) skal regnes som en aktuell kandidat til seieren. Han har det lille ekstra, understreker Niclas Benzon.

V75
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 18.05.2018 11:25

Norske Prince Tanic (hovedsaksbildet) presterer helt klart bedre i Sverige kontra hjemme i Norge. Benzon mener han har vært heldig som har fått kjøre. 
- Ved seieren på Solvalla i fjor høst avsluttet Prince Tanic helt enormt. Seinere har han fulgt opp og imponert. Nå sist på Axevalla satt vi fast for lenge, glem det oppgjøret. Jeg ser at søndagens løp er tøft med mange gode konkurrenter på plass. Blir tempoet underveis holdt oppe, og om Prince Tanic balanseres uten sko, er jeg sikker på at vi henter igjen de fleste til slutt.

Slik skal det lyde fra en kusk!

Spent på ordre
Niclas Benzon skal også i ilden med 6 Joeson i V75-innledningen i Årjäng på søndag.
- Han er «ruskigt snabb» fra start, påpeker 44-åringen fra Arvika, og far til tre jenter i alderen 20 år og nedover. 
- Jeg har kjørt hesten en gang og ble overrasket over hvor fin han var. Tenk om jeg skulle få kjøreordre om å ta teten og forsvare den. I så fall kan Joeson holde unna, og tidsmessig er han god nok til å trave på 1.12-tallet, avslutter Benzion til Equus. 

Til info
Tidligere travtrener Karl Erik Kihlman eier og matcher. Spillerne bør følge sendingen på RD i forkant av innleveringsfrist. Forhåpentligvis har Benzon fått sinn drømmeordre;

- Kjør i tet!