Pål Buer. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Spennende søndag for Buer

V65 Bergen: Pål Buer kjører mange interessante hester på Bergen søndag. Han forteller at han håper å kunne kjempe i toppen i flere av løpene, og at det forhåpentligvis kan bli en seier eller to.

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 19.05.2018 18:02

Pål Buer kan i forkant av søndagens løp ikke direkte si hvem av hans oppsitt som skal vurderes med best vinnermulighet, her er hans vurdering av de seks hestene;

1 Lucky Vegas (V65-1) har fine forutsetninger. Han er rask fra start, men det er et par raske på utsiden også. Min hest vokser en klasse i tet, derfor vil jeg gjøre alt for å beholde spissen. 1 Lucky Vegas skal regnes med god vinnermulighet.
7 Cool Canadian (V65-2) er det lenge siden jeg har kjørt. Han var fin til seier på Forus i november og har gjort fine løp ogs etter den tid. Eieren sier at han var tett i halsen i siste starten, det løpet er det bare å glemme. Han er rask fra start og møter helt riktig selskap, han er en seriøs vinnerkandidat.
4 Bernardo Halbak (V65-3) er flink og gjør fine innsatser hele tiden. Han traver fint fra alle posisjoner, unntatt fra utsiden av lederen. Med et par startraske på innsiden blir det trolig et løp bakfra og angrep 600-700 meter fra mål. Hesten har form og klasse til å kjempe om seieren.
8 Rymix (V65-4/V5-1) var god i fjor. Jeg har ikke kjørt hoppa siden siste starten, og har heller ingen rapporter fra eierhold. Hun har fart i kroppen, men jeg er litt usikker på om hun er sterk nok. Hun får stå som en stor outsider i årsdebuten.
14 Poussieres La Vie (V65-5/V5-2/DD-1) er god fra start, han kan utnytte løpesnor på 20 meter tillegg. Han er aktuell for trippel-spillerne, å vinne kan bli vanskelig. En mini-outsider.
3 Rigel Scott (V5-5) er jevn og flink men vinner ikke så ofte. Han er i første rekke trippel-aktuell i søndagens løp.