B.B. Petter N. - her med Jomar Blekkan som makker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Formen i anmarsj

- Jomar Blekkan var veldig positiv etter B.B. Petter N.s comeback. Formen er oppadgående, forteller trener Lars Johnsen. 

V5 V4
Av: Frode Gjesdal; Equus media
Publisert: 20.05.2018 15:00

Søndag tar Selbu-karen med seg to hester til Bergsåker. 

- 4 B.B. Petter N. (V4-2) kjørte jeg i rygg med i en premiekjøring forleden. Han avsluttet fort, og formen er stigende. Jeg kjenner ikke alle konkurrentene, men 1 Norsjø Kongen leverte et bra løp sist. Kanskje et løp bak ham er det beste. B.B. Petter N. er rolig og fin for tiden og jeg er ikke bekymret for startgalopp. Han er ikke helt borte om det løser seg, sier Johnsen om hesten som har 13 seirer på 54 starter i karrieren, men som ikke har vunnet siden 2015. 

- 15 Faste Vilje (V5-4) var bra sist han startet på Bergsåker. Ble ganske grovt hindret mot oppløpet da, men ble likevel tredje. Jeg har tenkt på å gi ham en pause, men han virker pigg og fin i trening. Galoppen sist tok kusken på sin kappe. Hesten feilet da Lindqvist dro opp sjekken. Hesten gikk med sko da, og det passer dårlig. Nå blir det skoløs. Kan klare en trippelplass, men er ingen løve oppunder mål, oppsummerer Lars Johnsen.