Code Bon og Magnus Teien Gundersen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Finaler på Bjerke

Gulljackpot V75 Bjerke: Det er V75-finaler på landets hovedbane Bjerke, og det er gulljackpot i V75. Alt ligger til rette for en pangdag både sportslig og økonomisk.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 07.05.2018 15:08

I alle de syv V75-finalene venter mellom 100 000 og 125 000 kroner på vinneren. Menyen er slik:

V75-1 er finalen i hoppecupen for kaldblodshester. De 15 deltagerne er fordelt på fire distanser, og trønderhoppa 13 Tao Elda - med Ragnhild Bjørnbeth i sulkyen - kommer til å dra på seg mye spill, men til dekket bord kommer Bokli Eld-datteren ikke.

V75-2 er finale i grunndivisjonen. 9 Red Bar har vunnet tre av sine siste fem starter, men har bakspor. 10 Master De Pan vant i Sverige sist og er en klar seierskandidat, men i dette oppgjøret er det mange hester i utvikling på farten.

V75-3 er finalen i grunncupen, og her kommer en ny trønder til å bli hardt betrodd, 7 Rofstad Odin og Bjørn Garberg. 9 Rolf Martin og 10 Røyns Stjernen er i kalasform og vil gjerne utfordre seiersmaskinen til Bjørn Garberg.

V75-4: Mer trønderjubel kan det bli, for 10 Noir Noir har fire strake og viste knallform så sent som i helgen på Biri.

V75-5 er finalen i hoppedivisjonen. Jammen er det Leangen-hest med sjanse også her, for 4 Synjo Danseuse har imponert i år og har vunnet tre av fire starter. Trøndereide 1 Millminx - trent av Anders Lundstrøm Wolden og kusket av Erlend Rennesvik - har trukket det ettertraktede innersporet og kan være hesten å slå.

V75-6: Sølvdivisjonens finale har mange gode travere på farten. Nydelig inne i løpet står 2 Netherlee's Dream og Svein Ove Wassberg, men formbomba 4 Merles Simone har skumle hensikter også i finalen. Det store utropstegnet er likevel 12 Code Bon og Magnus Teien Gundersen, som har trukket et leit spor, men som imponerte kolossalt i seiersløpet på Sørlandets travpark sist.

V75-7 er finalen av kaldblodscupen. 3 Emil Mollyn har trukket et prima spor, men 12 B.B. Terje T. er den som kanskje har aller størst kapasitet i en spennende V75-finale.

Rikstoto dobler førstepremiepotten i V75 og sørger for gulljackpot, og fristen for å spille er lørdag klokka 15.00.