Kjetil Djøseland, nøkkelmann på Klosterskogen lørdag med to V75-triumfer. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com

To pinner til Djøseland?

Kjetil Djøseland seler ut tre hester fra sin kvalitetsfylte stall tirsdag. Alle tre har kapasitet til seier, men galoppene må unngås!

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 13.03.2018 08:11

Selv om Kjetil Djøseland starter tre stallhester kan det ikke bli mer enn to seire til stallen, to av hestene møtes nemlig i V65-2.

- Både 3 Grude Elle og 9 Føynland Lykke har kapasitet til å vinne V65-2, mener Kjetil Djøseland. Jeg velger selv å kuske 9 Føynland Lykke, som alt i alt er den jeg tror mest på av mine hester til tirsdagens løp.

Bør ha gått framover
9 Føynland Lykke var jeg meget godt fornøyd med i første starten for meg, og normalt skal hoppa ha gått framover i form med det løpet i kroppen. Hun virker stabil og sikker i trening, jeg mener galoppfaren skal være minimal. Normalt henter vi 20 meter på 3 Grude Elle som kanskje er hardeste utfordreren.
3 Grude Elle fikk et defensivt løpsopplegg sist og satt fast med krefter spart til slutt. Det var en hest vi hadde en del forhåpninger til i fjor, men hun skuffet oss til tross for et par brukbare prestasjoner. Feilfritt skal hun kjempe om en plassering helt i toppen, kanskje gjestekusk Svein Ove Wassberg kan lose henne først i mål?

Fart og feil
5 Talent Ø.K. (V5-5) er seg selv verst imot. Feilfritt kan han sikkert en 31-tid, men han har vanskelig for å trave feilfritt. Han kan bli ivrig fra start, da kommer også ofte galoppen. Vi møter hester han er på talefot med, uten tull skal han ha en meget fin seiersmulighet.

- Hva kan du si om 2 Herecomesthesun (V65-5/V5-2) som kom tilbake etter veldig lang løpspause sist?
- Jeg synes hesten gjorde et ok løp. Andresporet i volten har han taklet greit tidligere, men han trenger noen løp til i kroppen før han er tilbake for fullt. Får vi en fin premie er jeg godt fornøyd, avslutter alltid like imøtekommende Kjetil Djøseland.

Husk at det er Jackpot og 463.317 ekstra i sekserpotten.